Fiber 100'den daha yüksek paketler gelecek mi?

Merhaba, özgür iletişim fiber 100 paketi kullanıyorum. Yerleşik operatör daha yüksek hız paketleri açıklamış

Türk.net daha yüksek paketler sunmayı düşünüyor mu acaba?

Binama TurkNet gigafiber geleceğini sanmıyorum. Çok Küçük bir bina, önümüzdeki aylarda gelme ihtimali var mı? Belki ocağa kadar beklerim ama daha fazla beklemeyi de düşünmüyorum.

Bu konuda bir çalışma var mı? 1000’lik olmasa da 500 ya da 250 gibi bir paket olur mu?

Teşekkürler

Merhaba,

  • 100 üstü paketler için çalışmalarımız devam ediyor. Gelişme olması durumunda duyurusunu yapacağız.
  • Yanıltıcı olmaması adına GigaFiber planlarını ve süre bilgilerini paylaşamıyoruz. GigaFiber İstiyorum - TurkNet bağlantısı üzerinden talebinizi belirtebilirsiniz. Talebinizle ilgili gelişme oldukça sizinle iletişime geçerek bilgi vereceğiz.

Söz verilen sürede gerçekleşmediği zaman TurkNet yalancı güvenilmez diyorlar şimdi ne yapsınlar mecbur böyle mesela tahmini verseler mesela ekim başı gibi paketleri sunuyoruz dese ve hala çıkarmazsa forumda en az 10 konu açılıyor.

Evet farkındayım haklısınızda çıkartsa mesela 200mbps paketi 230 liradan neden 230 lira diye şikayet gelecek vatandaş bunu nasıl alsın kobilere oynuyorsunuz diye

Ben gigafiber istemiyorum, bu kadar insan vdsl beklerken fiber olan evime gigafiber istemem. Herkes faydalansın. Zaten TurkNet müşteri yoğunluğu olan yerlere gigafiber götürüyordur

1 Beğeni

Daha yüksek paketten ziyade internet sitesinde ben fiyatları bulamadım açıkçası. Bir yerde 139,90 diyor başka da bir paket fiyatı veya bilgisi yok. “139,90’den başlayan fiyatlarla” tamam başlangıç fiyatı buda devamı nerede? Yada ben mi göremedim. Bilemiyorum. :sweat_smile: Diğer firmalarda her paketin fiyatı yazmakta.

Bu arada çok kafiyeli harika bir reklam sloganı buldum TurkNet için; “Müşterileri yine yüzüstü bırakmadık ve 100 üstü hızları artık Türk Telekom fiber abonelerinin de faydalanmasını sağladık!”

Nasıl ama? :smiley:

500’lük paketi 300’e verin, bu iş huzur içinde çözülsün.

Yapmayacaklarını belli etmemelerini sağlayacak sözlerden başka 1 şey değil. TürkNetin türüne aykırı bu paketler… Tek fiyat tek paket sonuçta TurkNet…

Sorunun yanıtını kendin veriyorsun adı üstünde kobi ile bireysel 1 mi olacak? Ttnin altyapısından sadece 100mblik paketten ücretlendiriliyoruz… GigaFiber ttnin altyapısı değil.

300 TL bile çok fazla… 180 TL olabilir. Zaten 500 Mbps port kira ücreti o cıvarda idi sanırım. Hadi max 200 TL’ye verebilirler bence.

Destek atmana bakar maksimum hızı istiyorsan. Benimki alabileceğimin tamamını kullanıyorum şu an … İlk soruna gelirsek bunu ancak TurkNet doğrulayabilir. Ttnin politikaları için TurkNet 'e hayıflanmanın alemi yok… Bunları yapmasının nedeni tamamen ttnin politikası… GigaFiber tekrar söylüyorum TurkNet’in kendi öz altyapısı ttnin kararları buna bağlanamaz. TurkNet’in fiyat belirleyip/belirlememesi tamamen kendi hürriyetidir.
Yok vae 169.9da Giga 139.9mış bunlar çocuk kafasından öteye değil!

Daha anlaşılır şekilde açıklayabilecek kadar zeki değilim üzgünüm.

Aldığı maksimum hız 100 ise ne olacak?

@BLackOwL selamlar, yanlış anlamayın öğrenmek için soruyorum. Turknette tt altyapısı üzerinden 10/1 hız almaktan şikayet etmişsiniz. Sizin forumdaki mesajlarınız üzerine turknetten netspeed’e geçecektim fakat siz çok kısa bir süre içerisinde TurkNet 'e geri dönmüşsünüz. madem paketlerden şikayetçisiniz neden tt’ye geçiş yapmadınız? Neden tekrar TurkNet’e geçiş yaptınız? Dediğim gibi sakın yanlış anlamayın, öğrenmek deneyim edinmek için soruyorum :space_invader:

3 Beğeni

Merhabalar türktelekom a geçmeme sebebiniz tahhattüt ten dir bence ısınıp ısınmamakla alakası olduğunu düşünmüyorum

İndirme sorununuzu başka tarayıcılarda veya cihazlarda denemiş miydiniz?

Bende sizden sonra şüphelenip denedim. Hız düşmesi olmadan drivedan 6,5 GB boyutunda 4 video indirdim. Ağ hatası almadım. Tarayıcılar dışında idm de vs oluyor muydu?

Şu an Netspeed eksikliği benim için IPv6 olmaması. Bunun dışında ise elindeki IP adresleri çok az. Modemi kapatsan bile aynı private ve public ip yi atayabiliyor. Fakat hız vs farkı olmuyor. Oradan kurtarıyor :smiley: Umarım TurkNet’te sessizliğini bozar ve yüksek hızlı paketlerini yayınlar.

1 Beğeni

Evet indirirken hızınız bir anda düşüyor. Bu durum müşteri hizmetlerine de anlatamazsın :joy: Speed testteki hzılarınızda baya güzelmiş. Nokia sağ olsun 28 Mbps üzerini göremiyorum uploadda.

1 Beğeni