Elveda Turknet

Merhaba.
11 seneden fazla süren Ttnet hizmetinden sonra yaklaşık 1 yıldır hizmet aldığım TurkNet e bugun itibariyle veda ediyorum.
Onayımı almadan Yapa ya geçirildikten sonra başlayan kopma sorunları, Onayımı alarak tekrar Vae altyapısına geçtikten sonra devam etti.
Online işlemlerden açtığım her destek kaydında Tt saha ekiplerine yada Tekiz saha ekibine yönlendirme yapmaktan başka hiçbir şey yapılmadı.
Özellikle son zamanlarda başka bir İss ye gecmememin sebebi @EFG Enes Bey in ilgisi,iyi niyeti ve @ModeratriX Göksel Abi gibi yardımlaşmayı seven insanları birakamamaktan kaynakliydi.
Ancak gerçekten yoruldum ve sıkıldım.
Çok fazla sorunlarım ile ilgili başınızı ağrıttım. Hakkınızı helal edin.

Turknette Öde-Kullan sistemi olduğu için 10 Şubat ta kesilen ve 10 Mart a kadar kullanma hakkım olduğunu bildiren faturam ödenmiştir.

Tekrar teşekkürler.

4 Beğeni

Ayrılmanıza üzüldüm :frowning_with_open_mouth:

Bir elveda da benden

Uzun uzun yazmaya üşendim :smiley: Olayı bilen biliyor zaten.

++++++

Çevrem gigafiber dolu anca gigafiber gelince geri dönerim TurkNet’e

3 Beğeni

İnanın ben de üzüldüm

Hattınızda bir problem yoksa ve altyapı kontrollerinde istediğiniz şekilde bir hız görünüyorsa acaba yeni abonelik başlatmak sorununuzu çözer mi ki :thinking:

1 Beğeni

benimde türknetten ayrılma düşüncem var açıkcası. teknik sorun yaşadığımda belirtilen gerekçeler akıl tutulması .

Altyapı da dsl ile ilgili sıkıntı yok.

Sadece pppoe kopuyordu ve ben sorunun TurkNet pppoe si kaynaklı olduğunu %100 kanıtladım.

O yüzden farklı isp ye geçiş yapıyorum kopma yaşamamak için.

2 Beğeni

Yapa ile ilgili sorun yaşayan arkadaşa yazmıştım :innocent:

1 Beğeni

Onun sorunu da benimle aynıydı da o farklı isp pppoe si ile deneme yapmadı. Onun sorunu kesin düzelir mi bilmiyorum ama benim ki yüzde 99 oranında düzelecektir.

:confused: :confused: :confused: (((20 karakter)))

Çok enteresandır ilk TurkNet e geçtiğimde mevcut Vae altyapısı ile 10 ay hiç kopma yaşadığımı hatırlamıyorum.

Sorun da zaten Yapa ya geçiş ile başladı. Yapa nin ne olduğunu biliyordum. Benim TurkNet e gecme sebebim zaten mevcut portum değişmeyecek ve sadece İss değişecekti.

Ya sormadan etmeden Yapa ya geçirdiler. Tamam kabul. Yapa da hem Adsl,hem Vdsl sinyal aldım. Şimdi soruyorum. 18 db lerde bir internet neden kopar Yapa da ?

Cozemediler. Tekrar Vae ye geciremeyiz teknik olarak mümkün değil dediler. Daha sonra Vae ye gecirmek icin Onay istediler ( Ne kadar ironik)

Ama hala sorunlar devam etti. Ya hem tt deki ekipler hem de Tekiz den Ekipler eve geldiler. İç tesisata baktılar sorun yok. Zaten 3 farklı markanın modemiyle de kopmalar devam etti. Modem kaynaklı da değil. Napim

Ha belki şu anda gectigim İss de de kopma olabilir ama ayrılma sebebim Turknetin (Enes Bey tenzih ediyorum) yaklaşımı o kadar kötüydü ki resmen ayrılmam için mobbing yapıyorlar gibi.

Arayınca ulaşamıyorsun. Arayın diyorum aramıyorlar.
Bir de başkasına şans vereyim dedim.

TurkNet e geçirdiğim diğer abonelerde de sorunlar mevcut olunca ben öncülük ettim

1 Beğeni

Hayırlısı olsun ama iptal talebi öncesinde hizmet alamadığınız günlerin indirimini talep edin alacak olarak görünsün zaten bu faturanızda ki alacakların hesaplanması da iptal işlemi sonrası yapılır iade işlemi vereceğiniz IBAN numarası üzerinden yapılır diye düşünüyorum. Umarım sorunsuz bağlantı sağlarsınız yeni ISS de. :innocent::hugs:

2 Beğeni

Ekmek Teknesi dizisinde Celal (Ahmet Yenilmez) vardı.

“İrtibatı koparmayalim Göksel abi” :smiley:

2 Beğeni

son dönemde bu kopmalarla alakalı çok fazla başlık açılmış bende dahil TurkNet bu sorunları çözmek yerine modem firmasından tutunda telekoma kadar uzun bir bahane listesi sunuyor…işin üzücü. tarafı ilk 4 5 ay kimse sorun yaşamıyor sonra aniden kopmalr başlıyor bende çok talep açtım ama değişmedi yakın zamanda bende ayrılacağım gibi

3 Beğeni

bende bugün türk telekoma geçtim.evrakları yarın imzalayacağım. çok yoruldum.

Taahhute girmeden başka İss ile görüsseydin daha iyi olurdu.

1 Beğeni

taahüt gibi değil aslında 2 ay yazlık paket aldım 2 aylık ödeme yaptım memnun kalırsam taahüt vereceğim

ve şunu farkettim. alt yapıyı kim veriyorsa onun internetini kullanmak gerekiyor.

Teknik destek anlamda katılıyorum ama aynı porttan hizmet alıyorsun. Ne bilim TurkNet in Dns lerinden mi nedendir çözemedim. Zaten çözmek için de uğraşmadılar

aslında bu forumdaki arkadaşlar bana çok yardımcı oldular. hatta TurkNet destek kayıtlarından bile daha çok yardım aldım burdan. arkadaşlarında yapabilcekleri sınırlı ona rağmen bu aşmaya geldik. bakalım belkide türk telekoma geçince sorunlar çözülür.