EFG'ye Teşekkür Mesajı

Öncelikle herkese iyi forumlar. Buradan öncelikle @EFG teşekkürlerimi sunuyorum bir kaç ay öncesinde modem borcum vardı fakat ne hikmetse çözemedim. Çareyi @EFG de buldum her şey için çok teşekkür ediyorum gerek yardım olsun her şey de çok yardımcı oldu kendisinden Allah razı olsun.
TurkNet’e katıldığım ilk günden beri yaşadığım her sorunda elinden geldiği kadar her konuda yardımcı oldu. Sadece bana değil @MehdiUygun Abi’ye @hasanali biz üçümüz arkadaşız. Bize her konuda yoğun olmasına rağmen sonsuz desteğini sundu. Bir gün bile olsun ‘‘OF’’ demedi. Ben bir çok forumda aktif olarak takılıyorum böyle ilgilenen bir yönetici görmedim. Forumda da sıkı takipçiyim ve gördüğüm kadarıyla herkese elinden geldiği kadar da yardımcı olmaya çalışıyor. Böyle adamların değerleri bilinmeli. Tekrardan saygı ve sevgilerimi sunuyorum ve bu memnuniyet akımını @mehdiuygun’a devrediyorum. İyi ki varsınız :heart_eyes:

10 Beğeni

Öncelikle bu memnuniyet akımını bana devrettiğin için @Oguzhan 'a teşekkür ederim. Ben de yıllanmış TurkNet’li olarak alperenatici kardeşime teşekkürlerimi iletmek isterim. Ben TurkNet lik değil de TT kaynaklı bir çok sorun yaşadım ve ara ara yaşamaya devam ediyorum. Bu süreç de bu FORUM gerçek den bana çok yardımcı oldu. Değerli arkadaşlar tanıdım ve tabiki sorunlarım da her daim yanım da olan ve elinden geldiği kadar çözen @EFG kardeşime teşekkürü borç bilirim. 28 yaşında biri olarak bilinen bir çok platform da, forum da aktif olarak takıldım ve takılıyorum. Doğal olarak bir forum yöneticisinin nasıl olduğunu aşağı yukarı bilirim. Bir çok forum yetkilisine ulaşmak veya yardım beklemek neredeyse çok zor… Fakat TurkNet’in resmi platformu bu forumda @EFG 'nin bizzat yardımcı olması ve sorunu çözmesi takdir’e şayan bir durum. Böyle kişilerin takdiri ve teşekkür alması gerektiği kanaatindeyim. Memnuniyet herşey den önce gelmeli… Ara ara sert çıkışlarım olduğu doğrudur… Bu konuda kibar bir dille UYARI yediğim de doğrudur :slight_smile: Uyarış tarzın da bile ‘‘HELAL OLSUN’’ dedirten bir kişidir kendisi :slight_smile: Bu arada ara ara sert çıkışlarım olup, kırdığım arkadaşlar olduysa da buradan AFFOLA. Uzun lafın kısası…ALLAH @EFG kardeşimi aramız da uzun süreler göstermeyi nasip eder inşallah. Daha iyi yerlerde kendisini görmek dileğiyle der ve bu memnuniyet akımını @BLackOwL mertcan arkadaşıma devrediyorum.

7 Beğeni

Bana da teşekkür yok mu :frowning: O kadar yardımcı olmaya çalıştım :smiley:

2 Beğeni

Tabii ki de Abi sana da çok teşekkürlerimi sunuyorum her zaman yazdım cevapsız bırakmadın :))

3 Beğeni

:smiley: Ne demek her zaman yardımcı oluruz.

2 Beğeni

Forumda herkes yardımcı oluyor tabiki orası ayrı… @TworA @atagul98 @CKLasT @muhep say say bitmez :slight_smile:

6 Beğeni

daha oyun oynayacaz nereye :smiley: internetin zevkini çıkaralım.

1 Beğeni

Biryere gittiğimiz yok yav :smiley:

2 Beğeni

Gigafiber’i her yere getireceğiz :smiley: daha durun. İşimiz bitmedi :smiley:

4 Beğeni

Gökten gigafiber yağsa benim denizlim deki konumuma, bırak vdsl adsl düşer :smiley: Elit mekanlara geliyor gigafiber malasef :smiley: Bizim oralarda merkez ama işte dolablar hariç, hiç bir binaya fiber dahi gelmemiş :smiley:

2 Beğeni

Hahhaahhaha sabır et sabır gelir elbet :))

3 Beğeni

gelirse burdan bi kaç km yayarım hızı. :smiley: artık kime ulaşırsa

1 Beğeni

TT her yerde aynı çalışmıyor çünkü her yerin ekibi az veya yatırımı az. TurkNet’de haliyle TurkNet kullanıcıların olduğu yoğun bölgelere getirmeye çalışıyor gigafiberi.

1 Beğeni

Sen hiç konuşma :smiley: Apartmanında Kablonet-TT Fiber-Vodofone-Turkcell şimdide giga geliyor :smiley: Tabi hava hoş :smiley:

2 Beğeni

Keyfim yerinde dokanma bana :smiley:

3 Beğeni

Yok o iş öyle olmuyor emin ol :smiley: Keza örnekleri çok :smiley: :smiley:

1 Beğeni

bi kaç fantazi aklımda gelirse :smiley: OBS ye 50000 bit vermek gibi birşey yapacağım. yarısını veririm artık zaten kimse okadar kullanamaz.

@EFG gördüğüm en iyi insanlardan birisi, gerek yardımları ve gerek insanlara yardımları muhteşem.

Bir çok konuda tecrübeli ve kendisini geliştirmeye her daim açık ve geliştirmeye de devam ediyor. Buraya katıldığımdan beri bana çok fazla yardımcı oldu ve çok çabuk kaynaştım buraya.

Fazla yazacak söz bulamadım ve bulamıyoruz çünkü yazacak çok şey var ama zaman yok ayrıca sığdıramayız buraya. :smiley:

Teşekkürler @EFG umarım TurkNet’de daha iyi yerlere gelebilirsin.

6 Beğeni

Benim ismim gene yok :grinning:.

2 Beğeni

B12 eksikliği başladı mazur gör :smiley:

1 Beğeni