Ben dün comnetten TurkNet 'e geçiş başvurusu yaptım nasıl olucak ? sabah sordum böyle bir işbirliğimiz yok denildi . akşam böyle birşey açıkladınız biz şimdi bundan nasıl yararlanıcağız ?
Bizde bu şekilde olmadık, comnet haber etmedi direk internetimizi kesti bizde TurkNet 'e geçişi işlemimizi yaparken işbirliğini açıkladılar, bizim durumumuz ne olacak geçiş iptali var mı tekrar comnetözel2024 kotla olmak için, comnet bizi bayağıdır mağdur etti zaten içerde de bir yıllık paramız var birde iki aylık hakkımızdan da olmayalım lütfen yardım edin saygılar
Comnet xDSL hizmet numarası ile geçiş işlemini yapabileceğimizi bize söylüyor ama sitenize girince böyle bir hizmet numarası kayıdı mevcut değildir uyarısı veriyor. Hangi adımları izlemeliyim Duyurunun yapıldığı yazı.
Comnetten geçiş yapmak isteyen ve 3 ay süresi dolmayanlar için bir ayrıcalık hakkı bekliyoruz. Bu konuda BTK dan bir cevap alabildiniz mi. Hattını iptal ederse portunu kaybedecek çok sayıda abone var. Çözüm bekliyoruz.
Ben de Comnet’in, TurkNet ile anlaşmasına istinaden geçiş yapmak istiyorum.
İptal talebi de açtım Comnet Online İşlem Merkezinden ancak hala onay bekliyor.
Yardımcı olursanız sevinirim, iyi çalışmalar.
Müşteri numaramı ekledim. Az öncede arandım TurkNet müşteri hizmetleri tarafından sesli onayım alındı. Umarım hafta sonu gelmeden internetimize kavuşuruz.
Bende comnet kapandıktan sonra Turklnete geçiş basvurusu yaptım onaylandı ama daha sonra bu işbirligi adlı ozel indirim kuponu yayınlandı bizde yararlanmak istiyoruz ayrıca hızım 88/8 gozukuyor 100/20 olarak guncellenmesini talep etmekteyim destek kaydına iletmiştim
Bugün Comnet’ten TurkNet’e geçiş için başvuruda bulundum. Dün Comnet’ten gelen bildirimde “Formun 4. adımında sizin için otomatik olarak doldurulacak olan indirim koduyla abonelik işleminizi tamamlayabilirsiniz” denildi. Bu bildirime istinaden herhangi bir promosyon kodu girmedim. İndirimden yararlanmak istiyorum. Yardımlarınızı ricaederim.