Comnet Abonelerine Özel Fırsat: 2 Ay Ücretsiz + Kurulum Bizden

xDSL numarasını girdiğim yerde şu hatayı veriyor bana…

“Girmiş olduğunuz hizmet numarası ile bir kayıt bulunamamıştır. Lütfen hizmet numaranızı kontrol ederek tekrar deneyiniz.”

ilerleyemiyorum bu adımdan sonra. Ne yapmam lazım acaba?

Merhaba @Adams12 , destek kaydınız üzerinden konu hakkında bilgi iletmenizi rica ederiz.

Merhaba, GSM numaranızı ve ad-soyad bilgilerinizi DM üzerinden yazabilir misiniz?

Merhaba arkadaşlar

Dün Comnet Kapandı içeride 155 günüm Vardı , Turknetin Kendi Altyapısı Var Gigafiber 1000 e geçiş yapmak istedim Comnetden ama başvuru kısmında Alttaki resimdeki Hatayı Verdi Bende Yeni Abonelik olarak Başvurdum Kendi altyapisina özel kurulum Aktivasyon ücreti yok diye , Şimdi bugün kurulum olacak Gozukuyor Ama Ben comnetin TurkNet isbirliginden yararlanmak istiyorum 2 ay ücretsiz kampanyasından ondada hatayı veriyordu ne yapacağım Bir bilgi sahibi Olan varmı , Birde 155 günüm vardı iadesi nasıl olacak İptalmi edeceğim ne yapacağım teşekkür ederim simdiden

Merhaba, DM üzerinden iletişime geçtik @Yeegear

Merhaba comnet mağduruyum bende. Türknetten önce gibir nete başvurdum e devlet olayını falan yaptım. Bugün öğlen comnette 90 günü doldurmadığım için geçişim olmadı. Hemen TurkNet müşteri hizmetlerini arayıp durumu izah edip ne yapabiliriz diye sorduğumda telefondaki arkadaş yeni müşteri olarak işimi halletti kaydımı oluşturdu. E devletten onayladım.

Özel bir durumumum olduğu için işlemleri hızlandırbilirmiyiz diye sordum. Kızım rahatsız evde yalnız kalıyor gündüzleri bende işyerimden ev içi kamera ile takip ediyorum. İnternet benim için önemli bu durumdan.

Başvurudan sonra destek talebi açtı ama henüz dönüş olmadı. Buradan yardım istemek için yazdım. Eğer yetkili birisi varsa bana yardımcı olabilir mi?

**düzeltme mesajıdır. **

gibirnetten 18:30 da gelen mesajla internetimin açıldığını öğrendim. yani şuan hem gibirnetten aktif bir internetim hemde turknetten başvuru sürecinde bir internetim var. nasıl saçma bir durum oldu anlamadım. gibir net müşteri hizmetlerinin verdiği cevaba göre TurkNet 'e yeni başvuru yaptığım halde internetimi açmışlar.

bu durumda daha fazla internetsiz kalmamak için turk net başvurumu iptal ettirme şansım varmıdır ?

Merhaba, başvurunuz iptal edilmiştir @Majesty

Comnet kapandığı gibi sizlere geçiş yaptım. Fakat 3 ayım dolmadığı için Churn yapamadılar. Bu yüzden yeni abonelik almak zorunda kaldım. Bu kod çıkmadan önce sizlere abone oldum. Burger king, king ping koduyla başvurdum acaba bu kodu da ekleme şansımız var mı? Forum sitelerinde bu koddan önce başvuranlara 2 kodu da eklediğinizi okudum. Şimdiden teşekkürler.

Abone no: 4263954

Merhaba @eren55 , iki kampanya birleştirilemiyor.