Çok Tehlikeli Digiturk Muhabbeti (Ciddi Uyarı)

Biraz önce elemanın birisi aradı. Numarası durmakta telefonda. TurkNetten arıyorum TurkNet kullandığınızı görüyorum bağlantı hizmetimizden memnun musunuz falan filan. Dedim memnunum. İnandım bu sıralarda arka planı da çok iyi ayarlamışlar müşteri hizmetleri havası vermişler falan. Memnun olmanıza çok sevindik fakat paketinize önümüzdeki ay zam gelecek 114 TL olacak devletimiz yalın internet hizmetini iptal ettiğinden dolayı dedi. Dilerseniz sizi mağdur etmemek için 1 yıl kampanyalı 89 TL’ye bizim oluşturduğumuz pakete geçirelim 50 TL internet + 39 TL Digiturk TV tanımlayalım mağdur olmayın falan filan. Arada da devlete giydiriyor zamlara mamlara. Benim Jeton orada düştü elemanın hızlı konuşması, işi olduya bittiye getirmeye çalışması ve diksiyonu şüphe uyandırdı. Bu herifler aboneleri çok sağlam kopartıyorlar haberiniz olsun. Fatura da otomatik ödemede iki senedir inşallah kartı martı çalmazlar. Tedirgin oldum açıkçası. Sisteme sızmış herifler.

1 Beğeni

Merhaba. Numarayı buradan iletir misiniz, ilgili birime aktaralım?


Bu numaralar hariç yanıtlama yapmayın, yaparsanız direkt kapatın. Gerekli birimler, ilgili işlemlerin takipçisidir bu konu da gönlünüz rahat olsun.
BİREYSEL ABONELER İÇİN

TurkNet Hızlı İşlem Hattı : 0(850) 288 80 80 (Şebeke içi ücretsiz)

TurkNet Satış ve Başvuru Takip Hattı : 0(850) 288 80 81

TurkNet Çağrı Merkezi : 0(212) 703 43 71

TurkNet Fiber Satış ve Başvuru Takip Hattı: 0(850) 288 80 16

TurkNet Fiber Müşteri Destek Hattı: 0(850) 288 10 10 (Şebeke içi ücretsiz)

İŞYERİ ABONELERİ İÇİN:

TurkNet KOBİ Destek Hattı : 0(850) 288 30 30 (Şebeke içi ücretsiz

TurkNet KOBİ Satış ve Başvuru Takip Hattı : 0(850) 288 30 40

TurkNet KOBİ Fiber Satış ve Başvuru Takip Hattı: 0(850) 288 30 20

1 Beğeni

0212 920 04 38’den aradılar.

Merhaba, bana bugün böyle bir mesaj geldi. Bu numara TurkNet’e mi ait?

Hayır, TurkNet’e ait değildir ve dolandırıcıdır. Bu numarayı da ilettim birimlere.

3 Beğeni

1 yılın kutlu olsun :pray:

Teşekkürler Cemal. Nice mutlu diğer seneleri kutlamaya :blush:

1 Beğeni

Aynı mesaj bana da geldi. Hem de aramanın ardından. :joy: Herifler dolandırıcı olarak arayıp, daha sonra dolandırıcı olarak “arayan kişi dolandırıcıdır” babında mesaj atıyorlar ve bu sefer de linkteki formdan çarpıyorlar milleti. :joy: Zaten arayan kişinin konu hakkında ısrarcı olmaması ne kadar rahat olduklarını gösteriyor. Bu şekilde 10 kişiyi arasalar 4 tanesi çarpıyorlardır kesin…

Dün TurkNet desteğe bir müşteri “keşke twitterdan uyarı değilde müşterileri mesaj yoluyla uyarsanız” gibi bir twit atmıştı. Bugün bu mesaj geldi. Sanırım dolandırıcılar nerde eksik varsa ona göre oltalama yapıyorlar.

1 Beğeni

Dediklerimde haklı çıktım sanırım. Çok kişinin canı yanmış bugün içerisinde. Zaten telefonu kapattıktan sonra “eyvah” diyerek direkt foruma koştum. Keşke daha fazlasını yapabilseydim. Konuşan herifin çok kişinin canını yakacağından şüphem yoktu ki yukarıda da yazdım. Ekşiden bir link maalesef…

digiturk ve turknet tarafından dolandırılmam - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Benim anlamadığım şey neden dolandırıcılar TurkNet’i hedef aldı? Neden sadece TurkNet? TurkNet’in müşterilerine dürüst, uygun fiyatlı ve simetrik fiber vermesi battı mı birilerine nedir? İnsan böyle düşünüyor valla. Çok fazla duydum bu sahte TurkNet numara olaylarını…

Abime ve yakın arkadaşıma TurkNet bağlattım aktivasyondan tam 2 gün sonra ikisine de böyle telefon geldi internetiniz gidiyor mu memnun musunuz başka paket ister misiniz falan işin ucunu dsmart dijitürk gibi şeylere bağlıyorlar. Bu bilgileri seri bir şekilde nasıl alıyorlar ? Turknetin büyük bir güvenlik sorunu var

Aktivasyondan 2 gün sonra mı ? Bu kadar kısa sürede dolandırıcı aradığına göre içeriden numarayı sızdıran birileri var

Merhaba, sadece TurkNet değil diğer servis sağlayıcıları da bu sorunu yaşıyor. Muhtemelen ortak havuzda bilgi saklayan bir kurumun veri tabanında sızıntı oluştu. Tarafıma eski servis sağlayıcımdaki bilgilere sahip olanlar tarafından da ulaşıldı.

1 Beğeni

bana da böyle mesaj gelmişti Turknettir herhalde diye düşünmüştüm. ama sonda neden form doldurmamı istiyorlar ki diye düşündüm. tabi ki formu oldurmadım ve mesajı umursamadım. meğerse dolandırıcılarmış.

Ben de bugün bu şerefe eriştim. Aktif bir destek kaydım var. Çok büyük ihtimalle bu taşeron firmalar sızdırıyor bilgileri. Sorununuz çözüldü mü vs. gibisinden sordular ilk başta, ben de TT aradı diye düşündüm çünkü en son TT ekibi gelmişti. Ardından bana internete gelen yeni vergiler gibisinden bir şeyler söyledi 115TL ya da 125TL fiyat olacak dedi telefondaki şahıs. Tabii ben yalan söylüyorsunuz dedim, fatura gelince yalan mı değil mi görürsünüz, 5 tane numaramız var dedi :smiley:

0850 520 08 31 numarası da.

Aynı şekilde bana da şöyle bir SMS geldi geçtiğimiz günlerde, ilginç bir şekilde bugün de TT arayıp bana kendilerinden internet + Digitürk teklif etti, yani burada, bu Digitürk konusunda sanki bir örüntü var.

Durumu, ilgili birime ilettim.

Merhabalar, bu ve buna benzer konuların tümünü hukuk birimlerimizle birlikte takip ediyor ve arama gerçekleştiren numaralar özelinde suç duyurusunda bulunup yasal haklarımızı arıyoruz. Konu hakkında epeyce bir yol aldık. Aramalarının sonunu getirebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Kısa süre içerisinde bu durumun önüne geçeceğiz. Size gelişme oldukça bilgi vereceğiz.

1 Beğeni

Türk Telekom dolandırıcılara numara tahsis etmekte çığır açıyor. Ayakta alkışlıyorum doğrusu. Telefonda engellediğim İnternetti numaraları 50 tane oldu. Haftada 1 yada 2 numara mutlaka arıyor. E devlette tüm izinlerim kapalı hala aranıyorum. Devlette demiyor ki bu dolandırıcılar nasıl numara alabiliyor…