Bye Bye Turknet


Sonunda aktif edildi umarım fiberi olmayanlarda kavuşur 100-200 mbps hızlara. Şunuda ekleyim 140 lira TurkNet VDSL kullanacağıma 160 lira 100 mbps Superonline fiber kullanırım. TurkNet bu kafayla giderse daha çok müşteri kaybeder…!

Merhaba @rtimcx, sizi artık aramızda göremeyeceğimiz için üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim.
Umarım kullanacağınız İSS’nizde mutlu günleriniz olur :hugs:

Bu arada bilinmesi için yazıyorum;

TurkNet olarak yerleşik operatör altyapısı üzerinden hizmet veriyoruz. Altyapı olarak ortak altyapıyı kullanıyoruz. Eğer sizin bölgenizde de yerleşik operatöre ait bir fiber altyapı olsaydı size hizmet verebilirdik. Hem de daha ucuza…

1 Beğeni

Hocam bizim kutulama işi ne alemde yav 11 mayısa geldik tık yok

Planlamalarımız doğrultusunda hareket ediyoruz. Mayıs ayı sonuna kadar hizmetimizi bölgenizde aktif hale getirmeye çalışacağız.

İnşallah hocam. :blush: (20karakter)

1 Beğeni

Yine süreç içerisinde aklınıza takılan bir şey olursa mutlaka bana özel mesaj üzerinden yazın. Yardımcı olmaya ve destek vermeye çalışırım.

umarım pişman olmaz ve memnun kalırsın. ben şahsen 3 farklı şehirde deneyimledim ve hepsinde de perişan etti superonline. allahtan ki bu 3 şehrin hiçbirinde de para verip almadım yanında uzun süre kaldığım arkadaş akraba vb evlerinde denemiş oldum. hepsi de berbattı. kendi adıma kuruş verip almam superonline

140 lira verip 35-50 hız almaktansa 100-200 hızda fiber bağlatıp 195 lira öderim. Fiberin nasıl sıkıntısı olacak ki?? Kendi adıma TurkNet 'e kuruş vermem daha

kullanım amacınıza göre değişir elbette. ben oyun konusunda çok sıkıntı yaşadım hocam. ping aşırı dalgalı, yüksek gecikme değerleri. 35 mb TurkNet aboneliği aldım, sol’den sonra çiçek gibi geldi. çok daha hızlı olması değil en azından dengeli ve sabit bir gecikme vermesi bakımından.
diğer bir sorun da, kendileri modem veriyor ve müdahaleye kapalı modem. ev alanı geniş ise sinyal sıkıntısı da çok yaşatıyor verdikleri modemler.

1 Beğeni

Sizin kararınız saygı duyuyoruz :hugs: İyi ve sorunsuz kullanımlar :pray:

1 Beğeni

Daha nice mutlu, yüksek hızlı zamanlara :heart_eyes:

1 Beğeni

Superonline kendi fiber altyapısında net soyleyebilirimki Tüm opertaorlerden ustun ve hizmet kalitesi müşteri hizmetleri ve sorun anında en gec ertesi gün ki defalarca saatler içinde müdahele ettiler 5-6 yıllık üyeliğim sürecinde çok başarılılar. Ulusal operatöe üzerinden verdiği hizmete yorum yapamam ama kendi altyapısında zaten arıza vs senede 1-2 kere oda genel sıkıntılar kaynaklı yaşadım. Telefonla anında konuya hakim temsilciye ulaşıyorsunuz ve ekipler adresinize çok hızlı müdahele edebiliyor hizmet verdiği yerlerde bayileri olduğu için. Tek dez avantajı taahhüt ve bir tık pahalı olması ki su surecte surekli zam gelirken her seye taahhutte uzun vadede dusununce mantıklı. Tabi bu dediklerim kendi altyapısı için geçerli tekrar belirtiyorum ulusal operatorde bir yorum yapamam. Kendi altyapısına firmaların müdahele sansı var Turknette kullanmadım ama gigafiberde çok daha esnek ve hızlı destek verebiliyordur bence ama ulusal operator tüm iss lerin sırtında bir kambur.

2 Beğeni

Modem den kullanıcı adı ve şifrenizi almak mümkün her ne kadar sol vermesede :slight_smile: Ben keentenic hero ile kullanıyorum :slight_smile: Yeni verdikleri ZTE ler esasında Wifi6 kapsama alanıda ve sintal gücüde iyide ben mesh kullandığım için iptal ettim :slight_smile:

160 tl 100 mbps ye vereceğime 20 tl daha eksik verir 1000 mbps kullanırım :slight_smile:

5 Beğeni

siz konum olarak şanslı ,azınlık olan bir kitledensiniz :slight_smile: adresinizide gigafiber altyapı var.

2 Beğeni

Bizim mahalleyede Superonline altyapı döşüyor. 1 seneye kalmaz hazır olur herhalde. Sol gelene kadar Gigafiber altyapısı en azından mahallede başlamazsa TurkNet aboneliğimi bende geçiririm diye düşünüyorum. Çünkü gigafiber çok yavaş ilerliyor.

Sol’den memnun olan da var olmayan da. Fakat hem TT hemde TurkNet’i aynı anda kullanıyorum evde ve TT’ye göre oyun sunucularında pinglerin (Faceit) 5-10ms fazla olması haricinde memnunum. 1 aydır kullanıyorum, 7/24 aynı hız ve gecikme değerlerini alıyorum.

Yukarıda biride gigafiber testi atmış. Abi eyvallah güzel değerler de böyle laf atarcasına görmemişlik yapmaya ne gerek var? Garipsiniz vallahi.

yahu bu nasıl bir uslup şimdi :slight_smile: Adam superonline altyapısı geldiğini ve fiyat politikasını eleştirdiği için fikrini soyluyor eleştride bulunuyor ve bye bye diyor. Bunun cevabı bumudur zorunuzamı gitti diye sayın TurkNet fanboy .

3 Beğeni

Bide şurdan bak sen 40 Tl kar ettim hesabını yapıyorsun ama Gigafiber kullanıcalarının maliyetlerini sana ödetiyor firma :slight_smile: Sadece sanada değil VDSL altyapıda 35-50 vs hız alan kullanıcılarada ödetiyor :slight_smile:

Superonline da fiyat pahalı ama şöyle bir fark var en önemliside bu bence bir sorun olduğunda karşılarında muhattap var gelip forumda senin kendi tabirinle ağlamıyorlar :slight_smile: hatta bu tarz bir platforma da ihtiyac duymuyorlar cunku musteri hizmetleri var gercek anlamda . onunda bir bedeli var. Bu forum ac bastan asagı oku %70-80 musteri hizmetlerinin saçmalıklarıyla dolu sorununu çözemeyen buraya geliyor yöneticiler elinden geleni yapmaya calısıyor burda herşeye ragmen.

1 Beğeni

Abi adam belki TurkNet ile çok kötü bir tecrübe yaşadı ve bu yüzden bıraktı olamaz mı? Bunun forumda paylaşılması kadar doğal birşey olamaz bence. Burada herkes memnuniyetini paylaşacak değil ya, memnuniyetsizliğini de bu şekilde gösterebilir.

Tamam eyvallah burası TurkNet forumu ve farklı firmalara geçişlerle ilgili post atmak veya konu açmak etik değil. Fakat bu kadar derin düşünceye sahip bir toplumda değiliz.

Adam basitçe, aha bak memnun olmadım SOL geçtim siz kaybettiniz demek istemiş. Buna ılımlı yaklaşmak en iyisi. Her ne kadar da artık TurkNet müşterisi olmasada böyle dışlanmamalı.