Btk listesine göre upload da en yüksek hızı alamıyor muyuz?

Btk nın yayınladıgı port ücretleri listesinde (3) ile kodladıgı paketlerde hattın desteklediği kadar download ve upload hızları verilir ibaresi bulunmasından dolayı upload hızlarını yükseltilmesi mümkün değil midir?

Bu port ücretleri ile sunmaya kalkarsa 415 TL sırf hat ve port maliyeti var. Bu maliyetlerle açarsa bu fiyata kullanmak mümkün olmaz. Türk telekomun baskısıyla böyle fiyatlar belirlenmiş olmalı… 140 liraya firma kendisi verebiliyorken bu fiyatlara bu işi yaparken btk nın fahiş fiyatları anlaşılır değil… bu port ücretini ödemediği kendi altyapısında sundugu gigafiber hizmeti veren firma niye açmasın ki…

Btk = Turk Telekom sorunu açıklıyor. Gerçek bir kurum osa internette 101. de olmazdık. 1000 mbps lükste ysayılmazdı. Upload da sınırlanmazdı.

1 Beğeni

Kullanıcı belirtilen hıza kadar hattının desteklediği en yüksek download ve upload hızı kullanacaktır.
100 / 8 Paketini kullandığınızı varsayalım 8 Upload a kadar hattınızın desteklediği maksimum hızı alabilirsiniz.

Forumlarda gördüğüm kadarıyla Sol 20 ile kısıtlamış, fiyatı diğerlerine göre iyi. Diğer Türk telekom alt yapısıyla verenlerde 1000 e 1000 veriyorlar herhalde en azından kullanıp ss atanlarda öyle görünüyor fiyatlar uçuk.

TurkNet’te çalışmalar tamamlandığı zaman duyurusu yapılacaktır bu konuda güncelleme olursa @alperenatici tarafından duyurulacaktır. Benimde bilgim bu kadar :man_shrugging:t2:

3 Beğeni

Bildiğim kadarıyla SOL de kendi altyapısı olmak şartıyla o fiyatların olduğunu biliyorum. Kampanya şartlarında altta küçük küçük yazılıydı Yanlışım varsa düzeltin.

Maksimum uplad hızı modem değerlerinde 21000 yazılı ama 8188e sabitlenmiş. Bu sabitlemenin kaldırılması ile alakalı sormuştum.

Nisan ayından beri belli olan şeyin çalışması keşke 1 Haziran’da tamamlansaydı. Zira Netspeed 1 Haziran gecesi paketi direkt kullanıma açtı : P

2 Beğeni

Yani en dandik internet sağlayıcıları bile direkt Paketleri yayınlıyor ama TurkNet böyle bir çalışma yapmamış bile :joy: türknetin müşteri memnuniyeti ve kalitesi de gözler önünde

2 Beğeni

Çalışma tabiki de yapılıyor detayların paylaşılmıyor olması yapılmadığı anlamına gelmiyor. Sadece bu durumla müşteri memnuniyeti ve kalitesinin değerlendirilmesinin yanlış olduğunu düşünüyorum.

100 Mbps e kadar maksimum hızı veririz diyorlar… (139.90 a tâbi :face_with_hand_over_mouth:) 100 mbps üzeri hızlar için çalışma yapılıyordur.

Aga sen vae fiberde değilsin değil mi vdsl kullanıyorsun?

Adresinizdeki maximum hız diyor… adresinde ne varsa o…

1000 mbit hız derken de firma olarak verdikleri son hız… diğer firmalar düne kadar 1000 mbit hatta daha fazla verebilecekleri hızlar varken 100 mbit e sınırlıyorlardı. Üstelikte daha fazla para istiyorlardı. Daha yeni 1000mbit leri açtılar onda bile 415 lira port ücreti var aboneliği kaça yapacaklar acaba

Onlar upload olarak ne veriyorlar. Alabildiğniz maximum hızı mı yoksa 20 mi? Bilgi alabilirsem sevinirim.

Şimdi siz yazınca baktım. 10 mbit miş upload mış

1 Beğeni

Benim anladığım kadarıyla yeni port ücretleri ile şu anki fiyat politikası kurtarmıyor. Zam yapsa neden zam yaptın olacak. Bu hızları bu ücretlerle verse zarar edecek… tek fiyat politikasında. Vazgeçmesi gerekecek… zam yapacak yada vermeyecek. Bunun kararını da vermek zor olsa gerek… btk telekom cetesi türkneti biraz sıkıntıya soktu ansızın…

Daha önce neyi öğrenecekler, upload bir gecede 4 ten 8 e çıktı, hangisinin haberi vardı :smiley:

Hayırlı olsun, yeni sağlayıcınızda sorunsuz kullanım dilerim :wave:

1 Beğeni