Apartmanım 3 kat nasıl fiber getirtebilirim arkadaşlar
Aynı soruya ben de cevap arıyorum.Türk Telekom müdürlüğüne dilekçe verdim geri dönüşleri ; sıfır dairelere öncelik veriyoruz oldu.3 daire olduğu için ne Türk Telekom ne SOL fibere yanaşmıyor hattım 82 mbit destekliyor VDSL ile bu hızı alabiliyorum.
TurkNet tarafın da isteğe özel fiber çekimi malasef bulunmamakta. TT tarafın da şansınızı da apartman da oturan daireler den imza alarak dilekçe ile bağlı olduğunuz TurkTelekom müdürlüğüne iletebilirsiniz. Şansınız yaver giderse işler yolunda gidecektir. Çünkü 3 katlı daireler den ziyade TT’nin mantığı çoklu ve yeni dairelere öncelik fiber tanınıyor malasef.
Anladım 65 metreyim vdsl dolaba emik yoluyla belki çekerler diye düşünmüştüm
Ben 450 metreyim bana da çekerler mi? Zaten siz aşağı yukarı fiberde verilen hızı alıyor olmalısınız.
Herkes 1000 mpsye ulaşıyorken biz ndn 88 mps alalım ki sonuçta 10 kişi bağlıyız yavaşlama felan oluyor birde vdslin çok sorunları var
Benimde derdim taahhütümün bitmesi kardeş 35mb nete 107.75tl veriyorum. TurkNet 75mb garanti diyor
Elim kolum zincirli ttnetin zincirleri çok ağır ama çıkartılmıyor
Herkes diyorsun ama TurkNet abonelerin yüzde kaçı gigafiberli bilgin var mı? Cidden moderatör kardeşler bileniniz varsa söyler misiniz?
TurkNet e 435 konutlu site olarak basvurmak istedik web sitesinde formu doldurduk mail attım destek açtım dönüş dahi olmadı. Türk Telekom onaylanmış gelecek deniyor GPON için. alt yapı sorgulamada hatta fibernet çıkıyor ama gelmedi henüz. SOL binaya kadar fiber var onlarda eve kadar fiber getirmiyorlar. Ama çok ilginç 2 aylık kavga kıyamet sonunda son çare SOL dan 1000 mbit verdiler hemde eve kadar fiber olmamasına rağmen .Her ne kadar TurkNet gigafiber istesemde pahalıda olsa SOL u almak durumunda kaldım
Ne kadar fiyat çektiler ve eve kadar hattı çektiler mi?
Fttb altyapi var adresimde sol un. Eve cat 6 geliyor fiber getirmedi.o sekilde verdiler fiyat 400
Eve kadar fiber gelmemesine cat 6 ile vermelerine ragmen 850 leri goruyor stabil calisiyor
Hayırlı olsun İyi günlerde kullanın.
Upload ta 1000 olsa fiyatina takilmicamda bunada sukur
Binaya fiber geliyor eve kadar cekmiyolar bu nasil bi sacmalik superonline ile gorusmediniz mi neden eve kadar cekmiyolsr 1000mbps hiz veriyolar birde
Bizim buraya gigafiber yapsalar ne güzel olurdu Trabzon zaten fiberden geçilmiyor
60-70-80 bunlar benim gözümde çok iyi hızlar. Çünkü ben 17 senedir Adsl den 8-10 mbit hızlar alıyorum.
Altyapı sorumlusu olan Turk Telekom un sadece yeni yapılan binalara değil, altyapısı hiç olmayan yada bizler gibi senelerdir bir kere bile iyileştirme yapılmayan yerlere destek olmasıdır.
Ben şahsen 60-70 mbit hız alsam bile benim şahane olur. Nihayetinde mevcut hızım 6-7 ye katlanmış olacak
Binadaki altyapı FTTB binaya kadar geliyor.Dairelere Cat6 ile veriyor.Eve kadar fiber için cihaz yatırımı yapmak işlerine gelmiyor. Bu şekilde normalde 1000 mbit vermiyorlar.Ben basvurdum ilk vericez dediler.Sonra yan çizdiler 2 ay kavga kıyamet en son linkedin den Turkcell ceo suna yazdım yarım saat sonra asistanı aradı ve hizmeti vereceklerini iletip binada esasında bana özel verdiler. 2. bir kişi istese gene vermiyorlar benimki birazda istisna oldu. Esas amacım siteye TurkNet getirmekti esasında TurkNet Ceo sunada yazdım ama mesaj dahi okunmadı webden site yönetim bsvuru formu doldurdu 2 ay oldu ondanda ses yok. Destek kaydıda actım ondanda ses yok
Mecburen pahalıda olsa SOL u almak zorunda kaldım açıkçası.
Vallasol da guzel upload ve hiz yüksek ins sorun yasamazsiniz TurkNet zor valla
Yoo sorunsuz gayet guzel calisiyor fakat fiyat 400 TL taahhut var ve upload 20 mbit. TurkNet olsa su anki fiyatla 140 TL taahhut yok upload 1000mbit. Ama TurkNet geri donecekte gelecekte. Ha suda bir gercek standart ev kullanicisi icin 1000 mbit hem download hem upload olarak gercekten gereksiz sahsi fikrim normal kullanimda hic bir fark hissetmezsiniz 100 mbit ile arasinda. Sol da upload 20 mbit bakinca kullaniyirmuyum upload la isim yok benim icin download onemli idi.ha download tada 1000 mbiti kullaniyormuyum surekli 7/24 oda hayir. Baktigimda 200 hadi enfazla 500 mbit benim isimi fazla fazla gorebilirdi ama bir kere 1000 dedik adamlara ortaligi karistirdik sonra hadi sana ozel veriyoruz deyince tamam dedim
Kesene bereket hayırlı uğurlu olsun…