Tesekkurler isim geregi mecbur kaldim her ne kadar icim elvermesede.Ah TurkNet ahhh geleydi keske
1 yıl takıl gel fiyatı daha fazla ödeyemiyorum falan dersin 1 yıl sonra gelirsin buraya o zamana kadar gigafiber sizin oraya gelmiş olur diye düşünüyorum
İnsallah gelsinde. Bahanem hazir taahutu bozmak icin bedelsiz 1000 mbit sozlesme ama 800 ortalama veriyor . Sozlesme hızının altinda.tuketici hakem heyetine bir basvuru yaparim direk
anlaşılan hazırlıkların başlamadan hazır etmişsin
Su an elimdeki en iyisi bu daha iyisi gelene kadar boyle devam.daha iyisi gelirse bakicaz artik
aynı durumdayım hatta bizim apt 32 daire olduğu halde fiber çekmediler halbuki 500 mt bişey sök bakır ı döşe fiberi ama yanımdaki binaya 2-3 kişi kullanıo die fiber çekildi türk telekom adalet mi bu
Bu konuyu bölgenizde bulunan TT bölge müdürlüğüne giderek ilettiniz mi? Bir dilekçe verip talebinizi iletin.
sinop tt ana merkeze gittim dilekçe verdim daha önce sözlü olarak istemiştim onlardan bunu yazılı dilekçe vereyim en son dedim gecen sene beni gören suratını ekşitti yan çevirdi böyle müşteri menuniyeti mi olur ya. yer altında yol hazır kılavuzla bakırı sok fiberi çek birde ankastere değiştir bu kadar
Cimer’e ,BTK tüketici şikayete yazdım gelmesi zor bana fakat sizin 32 daireye çekilmemesi çok saçma.Tanıdık birini bulup araya sokmadıkça işlem hızlanmaz.Ben süperonline dan bölgemde tanıdık buldum ona ayrı söyledim, TT ilçe müdürlüğünde tanıdık buldum ona ayrı söyledim beklemedeyim.
Santralde 103 mt çıkıyor.TT istedikten sonra kazı yapmadan benim binama yeşil direkten fiber kablo çekebilir mi ?
bu sorgulama neticesine hangi siteden ulaşılabiliyor
Göknet sitesinden sorguluyorum.
Bu arada keenetic modem kullanıyorum
SNR ayarınla oynayıp 98 e kadar çıktım.CNC hataları aldım.
İnternette kopma,kesilme yaşatmadı ama takıntılıyım hata almamak adına 80 mbite geri döndüm.
Bu linki özelden paylaşırsanız çok sevinirim.
Valla tanıdıkla da çözülmüyor hocam ikamet ettiğim ilçenin belediye başkan yardımcılarından biri üst komşumun arkadaşı dedim böyle böyle TurkNet firmasının altyapısı ile ufak bi izin konusu var halledebilir miyiz diye rica da bulundum. Olmaz firmanın kendisinin başvuru yapması lazım dediler başvuru da yapmıyolar elimiz kolumuz bağlı kaldık ortada
@Escanor, ben size bölgeniz için TurkNet’in belediyeye başvurusunu yaptığını ve beklemek durumunda olduğumuzu söyledim Sürekli aynı şeyleri söylüyor gibi oluyorum size karşı ama durum tam olarak bu…
Kusura bakmayın bende aynı cevapları veriyor gibi oluyorum ama ortada başvuru yok ama nasıl yapacağız?