Ben evime bölgeme gigafiber isterim

gigafiber altyapı getirmesi için ne tür bir öneri sunabilirsiniz belki hızlı gelir bölgenize konu gigafiber ilgili önerileriniz olsun merak ediyorum kullananlarda yazabilir

Site sakini/yöneticisi iseniz TurkNet Gigafiber web sitesi üzerinden başvuruda bulunabilirsiniz. Adresinizi mahalle / ilçe / il şeklinde özel mesaj üzerinden iletirseniz talep olarak iletebilirim. Şu anlık yapabileceğiniz başka bir işlem bulunmuyor.

Basvuru yapiyoruz da donmuyorlarki :slight_smile:

Bende isterim gigafiber ama önünüzde ki 20 yıl içinde olacağını sanmıyorum :joy:

3 Beğeni

senin şehir semt neresi . belki planlamadaki arkadaslar cekiliş yaparken seninki çıkar yahu torbadan :slight_smile:

Torbaya dâhi atılmayacak yerde olduğum için çok da şey etmedim :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Reis gel bizim apartmana bizde var daha ne yapayım sana :slight_smile:

1 Beğeni

Tasinacak olsam aklimda ama nerelerde var onuda bilemiyoruzki oda gizli :slight_smile:

O kolay gideceğin yerin altyapısını sorgula :slight_smile:

Yok yahu yeri ona gore seciceksem :slight_smile:

Yani internet çekmesini bilen bunu yapamıyorsa gigafiber satıyorum demesin çünkü bu hizmet her yere ulaşması lazım

Yahu 1000 mbit diye bende olay cikardim SOL da TurkNet 'e ikna ettim siteyi basvurduk. Ha sor ne kadar kullaniyorsun ki isim internet ile surekli :slight_smile: 200 mbit cicek gibi rahat rahat isimi gorur esasinda.Gigafiber kullananlarin ne kadari tam yuk kullaniyor hem upload hem download u hadi download birseyler indiriyor diyelim 1000 mbit upload u sunucumu calistiriyor sanki insanlar gigafiberde :slight_smile: bende dahil olmusken en hizlisi olsun mantigi . Ben SOL a bir ton tantana yaptim adamlar al veriyoruz deyince geri vites yapamadik :slight_smile: bayiliyoruz simdi 400-400 :slight_smile: Gigafiber gelse upload iyi olacak owncloud sunucu calistiracagim derdim o . Su an owncloud bulut sunucuya 1 senelik odedigim para ile 2-3 senelik gigafiber faturasi cıkar :slight_smile: oda bedavaya gelecek gigafiberle kavusabilirsek insallah

2 Beğeni

images (2)
Gigafiber beklerken vdsl görüyoruz heryerde

4 Beğeni

images
Bende diyorum kaç para ulan bir gigafiber :smile::smile::smile::smile:

2 Beğeni

Hani baksana ne kadar üstelesek yine getirmiyorlar bunun için türknetin proje çizmesini bekleyeceğiz

Ben TurkNet i anlamış değilim. Gigafiber altyapı için site yönetimi olarak basvurduk geri dahi dönmediler onu anladık altyapı yok. Kurumsal olarak vdsl için basvurdum bugun onada geri dönmediler henüz :slight_smile: Web sitesinde form olarak olusturulan taleplere bir gıcıklıkları var herhalde :slight_smile: online basvuru yaptırsa kurumsal olarak yapacaktım ama onuda yaptırmıyor :slight_smile: Bu seferde TurkNet müşterisi olamadık comnet ten basvuru yaptım bende konunun aciliyetinden ötürü ve 5 dk sonra hemen aradılar evrakları taratıp sisteme yukledim ve basvuruyu aldılar evraklar kendilerine ulaşmadan. Kuruluma gelen arkadaslara verecekmişiz ıslak imzalı olanları. Bireysel sıfırdan baglantılardada kurulum bedeli almaya baslamıs sanırım TurkNet .

yaptığım yprumun üzerine Turknetten hosgeldin hediyesi bir ay bedava kodu geldi :slight_smile: Chrome da bildirim olarak geldi. Yeni abonelik yapacak olana linki paylaşayım :slight_smile: Hediyeyi yollayana kadar keske geri donus yapaydılar daha iyiydi:)

Arkadaş daha yeni fiberin olmadımı senin ya bırak giga yı başkaları kullansın hiç fiberi olmayan

1 Beğeni

Haftalardr yavaşlık var zaten bu turknette yoğun çalışmadan dolayı ne ilgileniyorlar ne bakıyorlar

Yav orası öylede hani hiç fiberin f sini bile görmeyen yerler de varya onun için diyorum