aman Hocam NATO yu falan karıştırmayı işin içine. ulusal bir krize doğru gidiyoz
gerçi sende haklısın. ne yapsan yapılır yani
Ayak üstü TT saha ekibiyle konustum sesim yükseldi sinirden ,adam diyor abi bana port ve saha dolabi kontrolu için is emri geldi diyor , bana niye patliyon dedi , kardeşim sana patlamiyorum psikolojim bozuldu artık istemsiz sinirleniyorum bu işe dedim , adam şaşırdı e bize geç , dedim portun yok nasıl geçeyim adrese sordu soledim abi yakında gelir dedi sanki bilmiyorim gelecegini ,
eğer ben de bi sıkıntı yaşarsam kablo kopartma olayı yapacam. o kablo kopmadan kimse direğe çıkmıyor anlaşılan…
Kökten çözüm arıyorum , sanırım direği yıkacam
Bak sen dediğimi yap. Direge yakın orta kısım dan kopar teli:D yada hiç uğraşma tt nin direğin den gelen kablo hasar görmüş koptu kopacak bundan dolayı sıkıntı yaşıyorum de:D ozaman kablo üzerine gelir tt ekibi.
insanı dinden imandan çıkarıyorlar. hele şu sıcak günlerde. halbuki 10 dakikasını almaz o direğe çıkmak… gelmişken bi çıkıyım demiyor eleman. elinemi yapışacak…
direğe çıkıp varsa sorunu çözse işten atacaklar sanki adamı. belki bi bağlantı gevşemiştir. iki sıksan düzelecek herşey…
Yok hocam benim evin orada rast gelmedik işe giderken gordum başka saha dolabinda çalışıyordu. Başka caddenin
hımm. anladım… yapacak bişi yok o zaman.
Yalnız kablo kopartma, dolaba zarar verme sonrası sürecin daha da çıkmaza gireceğini belirtmek isterim. Ayrıca kopan kabloyu çoğu zaman yenisi ile değiştirerek değil ek yapıp birleştirerek onarıyorlar bu da size hat zayıflaması olarak geri dönüyor. Kabloyu tamamen alıp yok etme durumunda ise kamu davası vs cart curt mahkeme kararını bekleme zarar ziyan tesbiti gibisinden işlemeleri bekliyorlar yeni hat çekmek için. Son olarak da her il yada bölgede sınırlı sayıda kablo ve network ekibi var. Yani onların ellerinde ki iş bittikten sonra sizin kablonuz için gelecekler. Bence bir daha düşünün
Bunların hepsi Turknetin kablo sorunu olarak iş emrini vermediğin den oluyor, bliyorsun değil mi Kablo hasarlı diye iş emri verseler sorun kalkacak.
o zaman direkle kabloyla uğraşmayıp direk santrali havaya uçurmak. böylece sorunlara toptan bir çözüm buluruz. şaka bir yana tabi ki bütün söylemlerim en azından “şu an için” sadece latife. kablo koparmak çözüm olsa koparırım ama dediğiniz gibi daha fazla soruna yol açtığı için Şiddete Hayır diyorum
güzel fikir bence, aklıma gelmemişti. bir sonraki level de ise direği çalarım bodrumda saklarım
Bakalım kablo degisimi için destek kaydı açtık 2 gün oldu halen cevap veren yok , bilmiyorum nasıl yapcaz
haydi hayırlısı olsun
Helalin den 3 4 günün var. Tabi 24 saat sonra TT oraya bir not düşecek gerileceksin .d ısrarla aranmak istediğini ilet.
Yok yok cidden kime saracami şaşırdım , TurkNet is emri gönderdik diyor ardından sorun çözüldü log u atıyor , tt saha ekibini yakaladım logu gösterdim adam diyor ki abi turknetten bana böyle bir iş emri gelmedi sistem boş zaten gelse anında müdahale ederim , adam sistemden kontrol ediyor boylr bir numaralı iş emri cikmiyor ama sorun çözüldü deniliyor . Müşteri kaynaklı denen soruna ,şimdi müşteri kaynaklı değil diyorlar , kim nasıl iş yapıyor , biri bana anlatabilir mi ?
TT sistem mesajını dikkate almayın
Neden dikkate almamam gerektiğini aciklarmisin? Boş yere sinirlenmiyeyim hızımida 50ye düşürmüşler .
Yalnızca TurkNet personelinin söylediklerini dikkate alın telekom mesajı çoğu zaman yanıltıyor.