Altyapı sorgusu

Altyapı sorgulaması yaptığımda işleminiz gerçekleştirilemiyor cevabı alıyorum sebebi nedir ?

Evet ben de bugünden itibaren yanıt alamıyorum. Binaya fiber kutu taktılar ama fiber var mı yok mu göremiyorum :slight_smile:

Evet bizdede vdsl için 31 temmuza kadar yapılacağı söylenmişti. Yakınımdaki hiç bir evi sorgulayamıyorum fakat vdsl ve fiber kullanan 3 5 ev var onları sorgulatınca çıkıyor.

Fiber varsa çıkıyor ama yoksa sistem hiçbir şekilde göstermiyor. Web sayfası bugünden itibaren yenilendi muhtemelen onunla alakalı bir sorundur diye düşünüyorum. Ama müşteri hizmetlerini arayarak bilgi alabilirsin. Tabi onlar da “fiberiniz şu anda yok web sayfasından ara ara kontrol edin” diyorlar :smiley:

Altyapınız hakkında detaylı bilgi almak için bağlı olduğunuz Türk Telekom Müdürlüğü ile iletişime geçmelisiniz.

İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet TurkNet’in kendi sitesinden sorgu yapmam gerekiyor çünkü fiberi binaya getiren TurkNet. Ama sitede sorun var sorgu yaptığımızda hata veriyor.

Sitede sorun yok. Altyapınız güncellendiği için sistemde sorgulamada çıkmıyor. Rastgele adres sorgulayın sitenin çalıştığını görürsünüz hocam.

Benim de bugün hic bir sitede altyapım sorgulanmıyor, insallah bana özel bir şey değildir, yıllar sonra ilk defa alt yapınız bulunamamaktadır diyor

Evet sitede sorun yok gibi görünüyor fakat bulunduğum sokak dahil ve yan sokaklarımız gözükmüyor bu sene içerisinde hatta 31 temmuza kadar vdsl olarak değişeceği söylenmişti bu olay bu durumla alakalı olabilir mi ?

Ben de onu merak ediyorum bizim buradaki dolaplar da 3 ay önce kondu, dün ve bugün bir alt sokaktaki dolapların aktarımlarını yapıyorlardı acaba o sebepten dolayı abone alımını mı durdurdular bir süre

Bizimki 3 ayı bile geçti sanırım tam emin değilim ama proje 1 1.5 ay önce onaylanmıştı ama

Vdsl dolapları kondu mu sizin oraya

Evet yaklasık 100 150 metre uzağıma

Bende de 2 gündür altyapı sorguladığım da 16 ve 17 mbps max hız gözüküyor. Önceden 75 mbps gözüküyordu.

vdsl portu dolmuş olabilir sende o yüzden öyle gözüküyordur

Çok gecikmis sizin ya, ama tarih verdilerse o zamana kadar bitirirler

Vdsl portları dolmuş

Umarım bekliyoruz bakam

Yapa altyapısı var mahallemde ama sorgulama yapılamıyor aynı hatayı veriyor. mahalleme fiber çekildi vdsl kabinleri getirecekler çalışmalar var santralden yapayı iptal mi edecekler acaba?

TurkNet tarafından iptal edilirse ancak YAPA olmaz bölgede. Bölgenizde çalışma olduğu için altyapı sorgulaması sırasında hata alıyor olabilirsiniz.