Tüm işlemler bitti ve sadece telefon ile aramanızı bekliyoruz.
Başvuru başlangıcında Onayları vermiştim, Fakat şimdi tekrar Farklı Operatörden geçiş için Sesli Onay bekleniyor.
Gün bitti gece olmadan Aktivasyon tamamlanırmı acaba ?
Abonelik işlemlerini komple bitirdim, Salı günü başlangıç tarihi.
Bugün sadece beni arayıp onay almaları kaldı.
Ama aramadıkları için mesai saati dışına çıktı ve yine 1 gün ertelendi.
Arkadaşımın önerisi ile geçtim, Arkadaşım 1.gün başvurdu 2.Gün tamamen geçti
Bu nasıl oluyor.
arandıktan sonrada geçiş yaptığınız iss in onay verme süreci var geçiş yaptığınız iss hemen verirse onayı anında işlem oluyor fakat turk telekom 48 saate kadar buluyor bilginiz olsun.
Merhaba @Ghost, ben durumunuzu arkadaşlarımla paylaştım. Sizinle gün içerisinde sözlü olarak iletişime geçerek onayınızı alacağız. Gelişmeleri takip ediyorum.
@EFG Merhaba furkan bey sağolun aradılar fakat tekrar belge kontrol ediyor durumuna düştü, tekrar aradım görüştüm , belgeleriniz kontrol ediliyor diyorlar.
Her aşamada 48 saat uzuyor süreç, Önce başvuru yaptıktan sonra 48 saat denildi. sonra belge ulaştıktan sonra 48 saat denildi , Şimdi sesli olarak onayı aldılar tekrar belge kontrol ediliyor 48 saat diyorlar. Sıfırdan hat açtırsam daha kısa sürerdi heralde.
Hiç merak etmeyin. Sürecinizi elimizden geldiği kadarıyla kısa tutmaya çalışarak hizmetinizi aktif hale getireceğiz. Size bir gelişme olursa bilgi vereceğim.
eski operatörünüz onaylarsa yarım saat sonrada geçmiş olursunuz . Fakat Turk Telekom 48 saat sanırım yasal süre son saate kadar onaylamıyor genelde Ben Comnetten gecerken comnet giriş yapıldıktan 10 dk sonra aradı onayladım toplamda yarım saat sonrasında işlem tamamlanmıştı.
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim TurkNet’e geçtikten sonrada bu forumda bende aktif olarak takılıcam baya baya güzel insanlarsınız konuları inceliyorum güzel sohbet muhabbet var burada
Geçiş konusunda şuan sadece TTNet’in onayını bekliyorum sanırım, oda dediğiniz gibi son dakikaya kadar bekletebilir.
Ama arkadaşım nasıl anında geçiş yaptı bu TurkNet’e anlamış değilim.
Gün içinde bütün işlemlerini hızlı şekilde halletti anında geçti şaşırıyorum.
Şuan için geçiş işlemleri tamamlandı ve evde TurkNet üzerinden modem ayarlarım yapıldı bağlantım şuan TurkNet aboneliğim ile başladı.
Yeni konu açtım fakat burayada not gireyim.
Hız değerlerimde sorun var.
Modem ayarları için görüşme sağladığımızda Şuan hızın normal olduğunu 24 saat içinde gerçek hızı alabileceğim söyleniyor.
Lakin böyle bir konu söz konusu değil. Normal Paket değerlerimi anında almam gerekmiyor mu neden böyle birşey ile karşılaştığımı merak ediyorum. Açıklık getirebilirmisiniz rica etsem.