Akrabanın internetinde problem var

16 mbit vdsl türk telekom paket almışlar.
hız genelde modemi yeniden başlatınca 11, birkaç saat geçince sıfır küsür mbps ye iniyor.

Daireye giden tesisatı değiştireceğim, yeni modem takacağım. yine düzelmezse ne yapabilirim?
TT bende suç yok diyor. TurkNet 'e geçseler değişme olur mu?

1 Beğeni

TT ise sorun çözülene kadar destek kaydı açın. Onlar modeme kadar destek veriyor

Ama taciz edercesine yapışın twitterdan linkedinden darlayın :grin:

Okan ben bugün resmen İl Müdürlüğü ne baskın yaptım. İl müdürüyle görüşmek istediğimi söyledim güvenliğe. Sekreteri toplantıda olduğunu söyleyince, tabi orucun verdiği de bir gerginlik var. Çıkana kadar gitmeyecem dedim ve bekledim. En son Müdür yardımcısı diye bir bayan ilgilendi.
Word de sağlam bir dilekçe yazdım. Yanına Google Haritalardan bulunduğum lokasyona ait çıktıyı da koydum.
Dediği şu, ben bile bu kadar terim bilmiyorum sizin kadar
TurkNet forum sağolsun :rofl::rofl:

2 Beğeni

Bilmediğinizi biliyorum demediniz değil mi :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::joy:

3 Beğeni

Onların işi bilmemek bilen biri zaten o pozisyonda öyle boş boş oturmayı kaldıramaz :sweat_smile:

1 Beğeni

Desin ne olacak sizin bunu da dokunulmazlığınız var

Takip numarası aldınız mı dilekçe için ?

Aldım. Sorun yok. Hatta o kadar çok sinirlendirdiler ki beni, bir cümle söyledikten sonra benimle ilgilenmeye başladılar ve bu bayanla görüştürduler.
Aynen şunu dedim. Sizin personelleriniz bana Tip-7 saha dolabından evime kadar illegal bir biçimde ücret isteyerek evimr kadar kablo çekme teklifi yaptilar deyince ortalık alev aldı. En sevdiğim ortam :rofl:
Bana bunu ispat edemezsem Telekomun bana dava açacağını söylediler.
Ben de WhatsApp üzerinden yazan kişinin adını ve numarasını gizleyerek bütün mesajları okutunca doğru söylediğimi gördüler ve ilgilendiler. :rofl:
Oradan çıkınca Valilik binasına gidip 2021 senesi içinde ilçede çarpık bir şekilde monte edilen 15 adet Tip-7 saha dolabının usulsüz bir şekilde yerleştirildiğini adresler ve arasindaki mesafeler ile anlattım

Elimde son bir kurşunum kaldı. Benim sorunumu hala cozmezler ise o zaman işte 3 .sayfa haberlerinde görürsünüz beni :grinning:

4 Beğeni

kaliteli bir isyan olmuş :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile:

2 Beğeni

hocam modem değerlerini görme şansımız var mı acaba ? @abdusauk

Komik olan şu. Bu adamlar ilk önce bir tutar istedi. Sonra naz yaptılar. İlk istediklerinin 2 misline kadar çıkıp vazgeçtiler. Yoksa ona bile razıydım

1 Beğeni

Ben bir benzerini SOL ile yaşadım . Ben Tüketici hakem heyetine kadar goturdum konuyu ki çözülmeseydi Hukuki sürec baslatacaktım . En son linkedin den Tüm SOL yönetimine yazdım. 10 dk sonra CEO nun asistanı aradı ve Bulunduğum sitede mevcut tüm altyapıyı FTTH ile yenilemeye basladılar . Altyapı yenileme süreci devam ederkende FTTB altyapıları üzerinden bana özel bir port tanımlayarak cat6 ile 1000 mbit verdiler. Yeterki dur ortalığı bulandırma diye çünkü tüm siteyi ayaga kaldırdım herkes sikateciydi kibriti çaktım herkes şikayet etmeye basladı SOL e :slight_smile: 435 luk bir site ve bunun 430 u SOL abonesi. Millette birinin gazını bekliyormuş :slight_smile: Whatsapp grubunda biraz alternatifleri anlatmam , üstüne Tüketici hakları kanununda 12 ay ve üzeri sözleşmeleri Tüketicinin sebep belirtmeksizin cezai bedel ödemeksizin fesih etme hakkının oldugunu söylemem yetti. Genelde tüm taahütler 24 ay :slight_smile:

1 Beğeni

kabloyu kendin alıp taktıracaksın ahmet yoksa kafalarına göre yapıyorlar :smiley:

Abi teknik anlamda senin onda birin kadar bilgiliyim eminim. Ben bile bugün bunalttiysam, eğer sen olsaydın, altyapı ekipleri ile beraber çıkardın binadan :rofl::rofl:

1 Beğeni

Semih yemin ediyorum bireysel bir başvuru yapmadım. Yani kendime yada binama fiber istemedim. Bulunduğum bölgenin dolabını değiştirin yada yeni bir dolap ekleyin diye başvurdum. İstesem muhtar ile beraber herkesten dilekçe toplarım ama vaktim yok.
Hayatımda ilk defa il müdürlüğü ne gidebildim. Vaktim olmuyor

1 Beğeni

Sinir olduğum nokta şu. Adama derdimi anlatıyorum. Ben ilçedeyim. Bu arkadaş diyor ki ben ildeyim. Evim ile İl Müdürlüğü arası o kadar yakın olmasına rağmen 8 mbit alıyorum diyor.
Dedim ki banane sizin hızınız dan.
Ve inanmıyorum 8 mbit hız aldığına. Çocuk kandırıyor sanki
Ben il müdürlüğü çalışanı olacam. Evimde 8 mbit alacam. :rofl:

2 Beğeni

Estagfurullah teknik bilgi noktasında bir iddiam yok. Ama tecrubem var diyebilirim. Birde arastırmayı severim tüketici hakları kanundaki maddeyi o şekilde buldum emsal mahkeme kararları oldugunu ogrendim yetti :slight_smile: Bilgi amaclı Ticaret bakanlığının tüketici hakları ile ilgili yayınladığı broşürü ekliyim.


1 Beğeni

en az 200 mbps almıyorsa bir şey bilmiyorum bak bu kadar da net konuşuyorum. :smiley:

2 Beğeni


Bu da benim internetim ethernet takılınca canavar

1 Beğeni