79 mbps dslam kilidi

75 lik paketten 100 pakete geçtim.

Halen hattım 79 olarak gözüküyor.

Yardımcı olabilir misiniz ?

@Baran

Merhaba modem hat değerlerinizi paylaşabilirmisiniz?

1 Beğeni

Konudaki işlemi tekrarlayın. Destek kaydı oluşturun.

Online İşlem Merkezinden Destek kaydı açarak Temsilciye, hattıma uygulanan DSLAM kilidinin kaldırılmasını talep ediyorum diye belirtin.

1 Beğeni

Belirttim ama 100 yaptığını söyledi.

Paket bilgisi 100 gelen 79 ne yazık ki ?

SNR değeriniz sağlıklı eşik olan 8’in altında olduğu için 79 almanız bile stabil olmayabilir. Tabi çoklu değişkeni olan bir durum bu ancak SNR’ye göre hız normal. Kilit olmasa dahi daha yukarısını almanız zor. Aşağıdaki linkten dolap mesafenizi de paylaşabilir misiniz?

138 metre olarak gözüküyor.

görseli paylaşırsanız maximum değerleri vesaire de görebilir bunun üzerine yorum yapabiliriz. Ancak 138 metre dolap mesafesinden daha yüksek ve kaliteli hat değerleri almanız gerek. 5.5 SNR ile 79000 kbps bir tık gariplik olduğunu gösteriyor.

Sen hat zayıflaması ile snr i karıştırıyorsun :slight_smile:

Adamın 79mbps de 15 snr ı var. Hatta kilit mevcut, şayet şuan paketi 100 ise

Çok özür dilerim @fspdrop @asdas127816 haklı bi an ne hikmetse hat zayıflaması bölmesini okumuşum SNR diye :smiley: destek kaydı açıp durumu bildirin kilit kaldırılacaktır. Eğer olmaz ise DonanımHaber’deki TurkNetDestek’i etiketleyerek şu konunun altına sorununuzu yazıp hat değerlerinizi ekleyin. Sorun pakette değil hatta tanımlanan hız ve DSLAM ile alakalı. NMS Profiliniz güncellenmemiş olabilir ya da.

1 Beğeni

Merhaba,
Şuan için hattınızda DSLAM kilidi bulunmuyor, keyifli kullanımlar.

Mevcut Hızı 99881 Kbps 8188 Kbps

1 Beğeni