%67 Zam

ama gigaya zam gelmez bence

Gigafibere yaptigi an zaten kulliyen guven kaybeder

İleride aboneler sürpriz zamlarla karşılaşmasın diye önceden planlanıp zam yapılıyor şu anda 2023 Haziran’a kadar sabit fiyat garantisi mevcut :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Bu arada arkadaş yanlış biliyor. Şu an fiber döşemek daha az maliyet. Bakır fiyatları coşmuş durumda. Bu yüzden bütün binalara ve sokaklara fiber hat çekiliyor.

1 Beğeni

Simdi tv de denk geldim TT 2024 e kadar sabit fiyat garantisi reklamlari dönüyor

Turktelekom Kendi abonelerine zaten zammı yaptı. Turktelekom aboneleri 2021 aralıktan önce 24ay 100mbit 99 tl idi. Ve ara ara zam yaptı. Şuan 100 mbit 24 ay 167tl. %67 zam. Bu zammıda port ücretlerine bir şekilde yansıtmak istiyor. TT kendi abonelerinden abone başına 27 Tl yakın net kârı var. Son çeyerek raporunda belirtilmişti. Devlete geçtiğinden Son zam ile Abone başı karı daha da artacaktır. Bazı küçük firmalar haziran ayına kadar zam yapmayacağını belirtti. Bazıları %67 zammın tamamını yansıtmayacağını da söyledi. Türknetin zammından dolayı bazı firmalarda bu arada abone toplamaya başladı.
Yeni maliyetler operatör için aşağıdaki linkdeki gibi yazılmış. Ne kadar doğru bilemiyorum?
https://sysarts.net/vae-kurulumu

Şimdiden Taahutlemek istiyorlar sabit fiyat garantisi diyerek abone çekecekler

124₺’ye hizmet alabilecekken neden 139’a alayım? Eğer 100 üstü hızlar da tek fiyat politikasına uyulup sunulmazsa ben de daha ucuza 100 Mbps pakete geçerim. TurkNet’in politikasına güvendiğim için hala burdayım. Hazirandan sonra da 139₺ ye sunulacağına inanıyorum daha yüksek hızların

Fiyat senin için önemli değildii Taahut onemliydi :)) yapmaa bak boylee beni üzüyosun :)))

1 Beğeni

Fiyat benim için önemli değili tam olarak nerede demişim yaptıkları zammı yerinde buldum sadece. Yıllık enflasyon oranı ortada az bile zam yapılmış bence

Diger yazismalari silmisler o yuzden ss ini atamadim soylediklerini unutmaa :joy::joy:

12 ay taahhüt yapıyor vodafone 100 mbps hız için 124,9 ₺’ye. 100 üstü hızlarda TurkNet daha fazla bir ücret isterse o hızları kullanmam 15₺ daha ucuza 12 ay taahhüt yaparım. Ben mantıklı olanı kullanırım. TurkNet’in zammının da çok olmadığını düşünüyorum ancak neden ucuz olanı seçmim?

Aynen silmişlerdir ondandır. Ben öyle bir şey yazmadım, uydurmayınız.

O zaman ben TurkNet 'i taahutsuz oldugu için 140 tlye kullanirim demiştin fiyatin onemi yok taahut baglayicili oldugu için turknetin zamini savunmuştun hatirla

Sen silmemişsin zaten forum yetkilileri silmiş buyuk ihtimal ikimizinde konusmalari yok çunki neyse kolay gelsin ssana bir insanin bir dedigi bi dedigi nasil tutmaz onu ogrendik tesekkur ederim.

2 Beğeni

TurkNet’n taahhüt bağlayıcılığı yok istemeyen kullanmayabilir dedim hala uyduruyorsun

Komik oluyorsun. Uğraşmayacağım : D

Ha birde TurkNet 'e demiştin ya enflasyona gore 139 tl fiyat yapmalarini normal goruyorum diye…
Bak o en son zamndan beri enflasyon biraz daha artti ücretlere zam geldi sen hala adamlardan 100 ustu hiz bekliyorsun. Maalesef bu seferde ben TurkNet 'i hakli goruyorum enflasyon artti hiçbir firma daha fazla ucret odeyip sana 139 tlden 100 mbps üstü hiz vermez knka :joy: ha begenmiyorsan TurkNet taahutsuz baska firmaya gecebilirsin 200 500 1 gigabit yuksek fiyatlara veriyorlar :joy::joy:
Hayirli cumalar.

Böyle iyi ya kafan rahat ediyor. Sen de benim için ayarla bence (: ben zaten daha yüksek hızları aynı fiyata vermeyeceklerse başka operatöre geçeceğim. Fiyatı yüksek bulduğumdan değil daha avantajlı fiyatlar var diye. Bütçem uymazsa da 100 Mbps ile devam ederim. Tercihlerim niye sizi bu kadar rahatsız etti bilmiyorum vallaha : D

Tercihin beni rahatsiz etmedi de tutarsizligin komik geldi sadece :joy::joy::joy: