6 Aydır Çözülemeyen Bağlantı Problemim Sonucunda Pes Ediyorum

Merhaba. Maalesef takibinin yapıldığı söyleniyor ve gün veriliyor. O gün yaklaşınca da aynı şekilde uzatılıyor süreç.

Ben 2023 senesine kadar 16-20 mbps aralığında sorunsuz kullandım bu interneti. Şimdiyse altyapı yetersizliği bahane ediliyor. TurkNet müşterisi olduğum için de süreç biraz daha içinden çıkılmaz bir hal alıyor. TTye geçeyim diye düşündüğümde de alabileceğim hızın 8mbps’e kadar olacağı söyleniyor ki bu sefer 8mbps altı bir hız aldığımda ise santrale uzaklık vb sebepler ortaya atılarak aldığım hızın normal olduğu söylenecek.

13.06.2024 tarihinde TT ekipleri 14 mbps alabileceğimi teyit ettiler ama iş taahhüte gelince o rakam değişiyor.

Bilmiyorum nasıl içinden çıkarız bu işin. Magnet vermiyorlar altyapı olduğu için, konum dolayısıyla superbox da vermiyorlar. Altyapı var deniyor ama olmasaydı keşke en azından magnet alırdım. :pensive:

Bir alternatif öneriniz varsa gerçekten memnun olurum. Bu iş TTye geçmekle de çözülmeyecek.

Şu durumda belli ki 21.07.2024 tarihine kadar bu süreci çözmek için bir şey yapmayacaklar. Buraya yazdıkları gibi arayıp haber de vermiyorlar yetkililere aktarıyoruz diyorlar ama zaten konu 5 aydır yetkililere aktarılıyor. Birden fazla kez aktarmanız neyi değiştirecek ? Sadece yapamıyoruz diyebilirsiniz şu an, bunu bekliyorum açıkçası.