6 Aydır Çözülemeyen Bağlantı Problemim Sonucunda Pes Ediyorum

Altyapı yok.Tüm süreci okumadım ama büyük ihtimal direkten alıyosunuz interneti çünkü 5/0 download/upload kadar rezil bir internet böyle şeylerde oluyor genelde.Düzgün bağlantı yapılırsa 15-20 mbps internet alabilirsiniz.Bağlantının çok temiz işçilik ve sağlam yapılması lazım

Bu kablo işlemini sadece Türk telekom yapıyor.Onlarda müşteriniz olmadığı için yokuşa sürüyor veya uğraşmak istemiyorlar.Vefalı çalışana denk gelirseniz bi ihtimal.

Sizin TurkNet 'e kayıt bırakmanız hiçbir anlam ifade etmiyor.Onlar da sizin kayıtınızı TürkTelekoma iletiyor.İş eninde sonunda TT’nin elinde.

Yapın demiyorum ama aslında TT ye geçip direkten ne kadar internet hız verebilceklerinin sözünü almak,tüm bu süreci anlatıp kesin bir dille güzel bir bağlantı yapılacak mı,vaat edilen hız verilecek mi bunun sözünü alıp TT ye geçin.3 ay doldurduktan sonra da TurkNet dahil istediğiniz firmadan o hazır hat üzerinden hizmet alabilirsiniz geçiş yaparak.

Başka türlü iş Türk Telekomda bitiyor ve müşterileri olmadığınız için de uğraşmak istemiyolar veya yarım yamalak iş yapıyolar gibi geldi bana.Aklıma başka çözüm yolu gelmiyor bir de müdürlüğe gidip dilekçe vermek var.