400 liralık bütçeye uygun modem

Çok kararsız kaldım türknetin sattığı zyxel modem ile keenetic omni dsl arasındayım çünkü bütçem bunlara yetiyor bu bütçeye modem önerebilir misiniz

Keenetic extra
tp link vr400 v3

Omni den iyisi
Tp link vr300 1.20 var

İkinci el garantili almanızı ve dual band olmasını keisnlikle öneriyorum. Extra halay başıdır. Sonra ise TpLink ve Asus bakılabilir.

1 Beğeni

Halaybaşına. Ben

Hero veya Vr2100 ikisinden birini koyucam :slight_smile:

400 tl dediğin için vr300 yazdım. mesh yok. mu-mımo yok.
550 kadar çıkarsan.
Keenetic extra
Tp link vr400 v3
Al yani :slight_smile:

Omni DSL de iyidir ama bi’ tık eski teknoloji vs. olduğundan ben şahsen 400 TL ve üzeri bütçeye çıkıldığında dual band destekli bir modem öneririm. Bundan ötürü de:
550 TL’ye çıkılabilir ise Keenetic Extra DSL, çıkılamaz ise:
ASUS DSL-AC750
DSL-AC51 en son olarak TP-Link Archer VR300 öneririm. Ben şahsen TP-Link modem pek sevmiyorum, çok olumlu deneyimler yaşamadım açıkçası.

O fiyatta diye yazdım yoksa hiç yazmam :slight_smile:
O söylediğin asus modelleri aynı tip ısındığını söylüyorlar. Yavaşladığını filan söylediler :thinking:

Kullanıyorum vr300 hiç bi sıkıntı yaşamıyorum.

Ya açıkçası 400ü aşmak istemiyorum wifi kullanımım genel olarak az modemi ethernet kablosuyla yanı başında kullanacağım evde xiaominin sinyal arttırıcısı da var evdekilerin günlük kullanımına fazlasıyla yetiyor Benim modem alma isteğimin tek sebebi 75 megabitlik paketten anlaşmam ama modemim kötü olduğu için 20 megabit almam bana 75 megabite daha yakın hız verebilecek ve oyun oynadığım için kopma sorunu yaşamayacağım her türlü modeme tavım

Omni yerine
Tp link vr300 v1.20. : 425 tl şuan
Yada
Zyxel modemi
Bunların 5 g si var.
Dual bantları var

Hmm yalnız bir saniye şimdi, bu noktada işler karışıyor. Öncelikle şunu aklımızdan çıkarmayalım, sizin şuan elinizde olan modem VDSL destekli mi? Eğer elinizde olan modem VDSL destekliyse ve buna rağmen siz 75 Mbps’e yakın hız alamıyorsanız sorun altyapınızdadır. O yüzden boşuna modem satın almanızı tavsiye etmiyorum.

Ha ama derseniz ki benim modemim sadece ADSL destekli, o zaman tavsiyem Omni DSL değil de dual band olduğu için TurkNet’in verdiği modemi satın almanızdır.

TP-Link VR300 ısrarla söylüyorum, tavsiye etmiyorum. TurkNet’in verdiği modemi alın bence. Hem taksit imkânı da var, dilerseniz kredi kartıyla çok çok daha ucuza alabilirsiniz. Şu anda en ucuza en performanslı ve dual band olan modem bu zaten.

1 Beğeni

Ben de sorunumun ne olduğunu çözemedim tekiz çalışanı evime geldiğinde hem dairemde hem bina girişinde kendi modemiyle yaptığı denemelerde benim modemimden daha iyi hızlar aldı ve modemi değiştirmem gerektiğini altyapımı değiştirmenin fazla değişiklik sağlamayacağını söyledi elimdeki modem türk telekomun verdiği tp link 9970v3 model ve sanırım o da vdsl destekliyor bu arada tp link vr300 modem 470 lira ben 400 üstüne çıkmamak istiyorum bunu da ekliyim bunu size değil tp link öneren ve önerecekler için yazdım

Asus aklımda yoktu ama sanırım o da adaylar arasına girdi bu son iki günde

Altyapı yazmışım bina tesisatı demek istemiştim

https://www.akakce.com/modem/en-ucuz-tp-link-archer-vr300-1200mbps-vdsl2-fiyati,282052642.html

Buraya baktığına emin misin dostum

Buraya bakmadım hayır teşekkürler bunu da adaylar arasına yazdım

Yazdım oraya hızlı cevap verdi iki versiyon vardı en son versiyonu satıyor. Ver1.0. Ver1.20 var ikiside aynıda tarzı içindeki gelişmiş hali. Kullandığımı satıyor dostum🙂

Anladım tamamdır şu an için asus ile bu modem arasındayım buna daha yakınım

https://www.akakce.com/modem/en-ucuz-tp-link-archer-vr300-1200mbps-vdsl2-fiyati,282052642.html
Hocam bu modeme baktınız mı bu satıcı asustan daha ucuza satıyor hem de

Bu modemin hız ölçümüm hızım 50 olduğu için böyle

Biribirine yakınlar düşük olan 2.4 g diğeri 5 g.

İnşallah benim de teknoloji şansım iyidir

Birde bende bunun. Tp link wr450 router var resmini çekmiştim yan yana kardeş gibiler :grinning: aynı tipleri
Wi-fi normalde 300 mbps dir bunda 450