3 dakika içinde destek kayıtları kapanıyor

Saat kısmına dikkat etmemiştim çünkü şahsen açtığım tüm kayıtlarda bu kadar hızlı dönüş olmamıştı. En erken 12 saat içinde dönüş oluyordu. Hem mesai saatleri dışında hem de kayıt açılır açılmaz cevap geldiği için çok şanslısınız ama Ping konusunda trace sonuçları normal olmasına karşın oyun sunucusunda sorun olması garip. Gnat diyecem ama statik ip kullanıyorsunuz. Umarım yeni sağlayıcıda sorun devam etmez. Bol şanslar

Göksel bey şahsen cevap geldiği için şanslı değilim. 3 dk içinde bu kadar uzun metni kopyala yapıştır mesajından ibaret olduğunu düşünüyorum bende bu kadar kısa sürede döneceklerini beklemiyordum. Bugün statik ip değişimi için kayıt açtım o ipten kaynaklandığını düşündüğüm için standart aynı cevaplar atıldı Ping’e müdahale edemiyoruz nedenini bile sorgulayamadan arıza kaydı kapanıyor Ping sorunun bir çok etkeni olacağını bende biliyorum. Sanırım ayrılmak en iyi çözüm kökten çözüm

DNS Değiştirmeyi denedinizmi ?
1.1.1.1 ve 1.0.0.1 önerimdir

1 Beğeni

dns yoktu fakat bunu deneyeyim. yardımcı olursan statik ip değişiminde çok memnun olurum bence kullandığım ipten kaynaklı bir şey yeni ip istiyorum talep açıyorum vermiyolar.

bu dns’i modeme girdim

1 Beğeni

Statik IP’yi iptal etme diye bir şey var mı? Öyle bir şey varsa iptal edin sonra tekrar başvurun.

Tabi iptal edilebilir.

Allison’ın dediği denenebilir bence

deniyorum şimdi hemen iptal edip de yenisine başvuru yapabilir miyim acaba @ModeratriX @HKN @Allison

İptal olduktan sonra bir süre statik kullanın ardından tekrar başvur yapın.

iptal’den sonra cgn ip alınca yapabilirsiniz diye biliyorum.

bu cgn’den ip alma işini nasıl anlarım ?

Modemi kapatıp açtığınızda ip değişiyorsa havuz (cgn) ip almışsınız demektir.

bu işleri çok bilmiyorum nereden anlarım değiştiğini cmd’den mi tracert 8.8.8.8 yazınca mı

TurkNet Online İşlem Merkezi > teknik bilgiler > ip adresi bölümünü kontrol edebilirsiniz.

eyvallah deniyorum iptal edip modeme res atacağım.

1 Beğeni

statil ip’te trace sonucu

99307833_689447765178110_6643570415497117696_n

Trace’i kablolu atıyorsunuz değilmi büyük fark oluyor çünkü.

Bu benim kablolu trace değerlerim mesela kablosuz atınca 60 ms atıyor.