kablolu testler. TurkNet Online İşlem Merkezi > teknik bilgiler > ip adresi bölümünü’ne baktığım da ise ip değişmiş statikteki ip değil. şimdi ki trace test sonucu. bence ipte sorun vardı.
Evet şuan çok daha iyi bununla bir el ranked atın bakalım ping nasıl ?
Hayırlı uğurlu olsun. TurkNet’ten teknik koordinatör pozisyonunu talep ediyorum, eğer yapmazlarsa aboneliğimi iptal ederim (!)
vallahi geçen gün TurkNet network uzmanıyım diye birisi aradı bir bilgisi olduğunu zannetmiyorum ben daha çok bilgiliyim forum sayesinde bilgilerime bilgiler eklendi. sonuç 0’a 0 elde var 0 idi şimdi sanırım 1-0 öne gectik.
Ping konusunda geri dönüşünüzü bekliyorum.
Bir kişilik yer varmış maalesef. İleride tekrar TurkNet li olursunuz üzülmeyin
Başta dediğim gibi oldu sanırım.
Sorun statik ip den. Değişince sorun düzeldi?
deniyorum tracertlerde değerleri karşılaştırma daha sonra rekabetçi deneyeceğim.
Oyun içi de atar mısın ?
Bende de request timed out diyor, oyun içi deneyin bence.
bunlarda oyun içi bilerek kablosuz denedim sorun göremedim. @Allison @anon79861247 @HKN
steam oyun içi
Sorun yok gibi duruyor.
evet şimdilik sorun yok net kullanımına (modeme bağlanan) kişiye göre değişir serverlara göre de değişir yani şuanlık çözümledik. kac aydır hem bunla uğraşıp hemde 12 tl bu işe para ödüyorduk olacak iş değil
Modeme birisi bağlanıpda veri kullanırsa elbette ping yükselir bakır altyapıda, önemli olan normal saatlerdeki ve prime time’da ki ping durumu.
evet bunları biliyorum işte anlatmak istediğim sorunum vardı bitti nihayetinde inşallah. facebook grubu içinse hala fikirlerim aynı gruba geri alınıp yaşadığım sorunları tecrubelerimi bilgilerimi insanlarla paylaşmak yardımcı olmak. ölümüne şirketi savunmak değilde tarafsız şekilde sorunları çözmek için katılmak istiyorum modlar kimse onaylasınlar.
Tamamdır oradaki arkadaşlarla bu konuyu görüştüm artık daha dikkatli olacaklar.
taraflı savunmaların önüne hep birlikte geçelim aksi taktir de şirkete yararlı değil zararlı oluyor bu davranışlar. konuyu çözüldü olarak kapatırsan sevinirim emeği geçen herkesten allah razı olsun. sorunlarınız son bulsun.
Eyvallah saolasın keyifli kullanımlar.