evet doğru hazır muhatap bulmuşum sorayım dedim
Tamam, anlaşıldı durum
O ekip bilemez bunu, dolayısıyla müdahale edemiyoruz demesi normal
Size 34983890 no’lu destek kaydınız içinden ilgili ekip bilgi verecek.
Cidden duymak istediğim bu . Neden müdahale edemiyoruz? Takipteyiz @bekir.kopuz bey.
Destek kaydı görünmüyor oimde ?
Bu ping nasıl oluyor. Hızın bir kısmını verebilirim.
Bizim takip kaydımız o siz göremezsiniz.
bekir bey TurkNet’ten oğuz bey diye biri aradı bir sonuç elde edemedik. csgo da rekabetçi bölümünde oynadığım için bağlandığım ip’yi tracert atmamı söyledi csgo’ya da ip yazarak girmiyoruz bunları bulamayacağım için yapamıyorum doğal olarak sanırım TurkNet’e veda vakti gelmiştir.
hakan bey gruptaki modları elden geçirmeniz gerek grup kapalı demiştiniz fakat hala da aktif
grup. grubun bir faydası olduğunu zannetmiyorum bu grup TurkNet’e zarar veriyor herkes troll diyor bende aynı fikirdeyim. sadece fikrimi belirtmek istedim. yakında ayrılacağım zaten katkısı olan yada olmayan herkese hakkımı helal ediyorum troll gruba ise haram zıkkım ediyorum!
Ben atılıp ve de üstüne engellendiğim için grubu hiçbir şekilde göremiyorum.
Atılıp engellenme sebebi ise 26 Haziran 2020 tarihli Resmi gazetede yayınlanmış abonelik iptali haberini paylaşmamdı.
altını çizerek söylüyorum… TurkNet’i telekom kendi başına salsa telekomun önüne geçer buna diyeceğim yok eyvallah belki ben sorun yaşıyorum olabilir %60’i memnun olabilir eyvallah ama bu troll grup firma’nın kurumsallığına zarar veriyor. bana göre hava hoş ayrılıp kurtulacağım ama abone olacaklar için dh’de de çok bahsediliyor bu grupta aaa bunlar troll ekipli şirket mi diyecekler. bende sorunuma çare bulunmadığı eleştiri yaptığım için atılmıştım. bir arkadaşta aynı şekilde küfür edilip atılmıştı
Grubu her seferinde işin içine katmazsanız sevinirim ben bakmıyorum gruba diğer arkadaşlar bakıyor konu kapansın lütfen bu konu hakkında daha fazla tartışma yada polemik olmasın.
dediğim gibi herkese hakkımı helal ediyorum troll iseniz haram zıkkım ediyorum.
Troll falan değilim birşey yanlışsa evet bu yanlıştır diyorum şuanki durumunuz mesela ping sorunu düzelmiyor bu yanlıştır.
selametle kalın diyeceklerim bu kadar sadece sizi kasdetmiyorum troll diye yönetici olupta ölümüne firmayan tapan ağız açtırmayan trolleri kasdetiyorum. onlara hakkımı helal etmiyorum evet bu dediklerimde siz var mısınız yok musunuz size kalmış.
içerik çok kısa içerik çok kısa içerik çok kısa. Destek kayıtlarının 3 dk içinde kapanması sorunu çözüldü ise bu konu çözüm olarak işaretlenmeli
Evet sn trol bey kapatabilirsiniz
Troll nedir? Troll para karşılığı verilen görevi yanlış da olsa yalan da olsa yapan sosyal medya kullanıcısıdır. Ben burada yanlış bir şey olduğunda yanlış derim, mantığın almayacağı cevaplar vermem. Gerçek neyse onu söylerim. Troll ithamını size iade ediyorum. İster alın gidin isterseniz bırakın ardınızdan el sallasın…
Niye bu hataya bir türlü yanlış demediniz dalga geçer gibi 3 dk bilmem ne yazdınız ? Evet siz tam olarak trollsünüz TurkNet’in troll ekibi.
Ben öyle bir şey yazmadım… ilk verdiğim cevap buydu. 3 dakika içinde destek kayıtları kapanıyor - ModeratriX tarafından #33 ikinci cevabım da size yanlış kategoride yönlendirme yapılmıştı onu düzeltme amaçlı doğru kategoride kayıt açmanızı yazdım. Başlığı 3dk diye açan sizsiniz…
konun en başına giderseniz fotoları göreceksiniz. dh’deki yetkili arıza kaydı açın deyip arıza kaydını açtım belgeleri atarken kaydı hemen kapattı TurkNet’deki yetkili