3 dakika içinde destek kayıtları kapanıyor

Sıkıntı o zaten onu yapmayı bilmiyorum bilen varsa yapayım kabloyu takıp da

Kısa süreli bir sorun oldu sanırım. 3dk falan, ben de yaşadım ama düzeldi :slight_smile:
İlgili birime ilettik konuyu, bakalım nedir.

Caner Bey,

Yazdıklarınızdan hatırlamıyorum benim hatam olabilir kusura bakmayın ama bir şey soracağım.
Oyun oynarken ve testleri yaparken kablolusunuz değil mi?

1 Beğeni

Evet kablolu. Farketmiyor aynı değerler aynı sonuçlar bu arada internet hala yok benim

Tamamdır, emin olmak için sordum. Siz zaten hakimsiniz konuya.
Aslında fark eder, ben de yaklaşık 35 yıldır oyun oynayan bir insan olarak işin içine internet kavramı girdiği zaman oynarken kablolu olmanın çok önemli olduğunu öğrendim. İşten falan bağımsız, tamamen kendi tecrübelerim.

3 Beğeni

Çok sevindim, umarım sorunu çözülür arkadaşın.

1 Beğeni

bekir bey yukarda attığım fotoları incelediğiniz de problemin var olduğunu anlayacaksınız zaten madem oyun oynuyorsunuz haklı olduğumun ping sorunun olduğunu görmüş olacaksınız.

9749437783

pingle hızı değişelim :smiley:

Ben karşı çıkmak anlamında söylemedim. Var ki sorun yaşadığınızı söylüyorsunuz.
Genel bir bilgi vermek istedim.

sana yemin ederim ortalama 24 mbps hız alayım pingim olmasın kabulum. ama ortalama 50-60 hız alsamda ping olsa da anlamı yok. hatta ve hatta instagramdaki storyleri bulanık bulanık izliyorum bununda pingden kaynaklandığını duşunuyorum bu sorunda var. hikayeler net değil mobil veri açtığımda ise hd oluyor. TurkNet 'e bağlandığım ise kalite oldukça duşuyor. buda pingden dolayı bence

Farklı modemle denedinizmi 5GHz mesela

param yok 5ghz modem alamıyorum. çevremde kullananlarda 5ghz modem yok kuzenim turkcell superonline fiber kullanıyor onun modemi de uygun değil sorunun tamamen modemden kaynaklı olduğunu görüp de modem alıp kurtulsam keşke facebooktaki grupta sorun yaşayan arkadaşta 5 ghz modem aldım sorun devam ediyor dedi. modemle alakalı olmadığını duşunuyorum bu problemin.

Coğu ping sorunu modemden kaynaklanıyor tecrübelerimden yararlanarak söylüyorum

az önce TurkNet’ten arandım ping sorununa müdahale edemiyoruz dedi hanımefendi şimdi bekir bey ben kime inanayım size mi inanayım telefondaki hanımefendi’ye mi inanayım açtığım ve kapanan arıza kayıtlarındaki ferhat beyin dediğine mi inanayım
donanımhaber forumdaki teknik destek’e mi inanayım ? sizce de bu işte bir kopukluk yok mudur ?

Neden müdahale edemediği konusunda bir şey söyledi mi?

ferhat beyin’in söylediklerini söyledi müdahele etme şansımız bulunmuyor dedi.nedenini sorduğumda edemiyoruz dedi.

[ANA KONU] 20:00-24:00 saatleri arası Türk.net hız ve ping sorunu(GÜNCEL) | DonanımHaber Forum » Sayfa 89. DH da bile bu konular almış başını gitmiş , tek olmadığına sevindim sorun herkesde varmış :thinking::pensive:

Ben kurcalıyorum konuyu içeride, anlamak istiyorum neden müdahale edemiyoruz konusunu.
En nihayetinde size “sorun bu, bundan dolayı çözemiyoruz” ya da “sorun bu, biz çözeceğiz” denmesini istiyorum.

4 Beğeni

allah senden razı olsun. allah ne muradın varsa versin. bende bunun denmesini istiyorum eğer sorunumu çözemiyorsan diyeceksin ki çözemiyoruz…

1 Beğeni

Rica ederim.
Bu arada sizi arayan arkadaşım bu yaşadığını sorunla ilgili ekipten değil. Gün içinde kısa süreli bir kopma yaşadık ya, siz “bende daha bağlantı düzelmedi demiştiniz” sanırım o konuyla ilgili sizi arayan ekipten bir arkadaşım. Dolayısı ile onun müdahale edememesi normal.