25 kasım cuma gününe kadar aktivasyon yapılmazsa kablolarınızı söküp atıyorum!

3 haftadan beri sinyal problemi yasıyorum geldiler kutuda sinyal yok diyip gittiler bana urun sozlesmesini yaparken 2 ile 6 gun arasında tahattut verdiniz ama surec 3 haftayı geciyor halen kutuya sinyal verilecek sinyal vermeyi birak nalet olsasıca o saha ekibiniz bir turlu gelmek bilmedi sanki mars tan dunyaya geliyorlar.
Neyse 25 kasım cuma gunu aksamına kadar benim sinyal sorunumu cozmezseniz benim apartmanıma izin almadan mahalleye kablo dosemek icin duvarları delip kablo geçirdiniz bende bu yuzden binada bulunun kutu ve mahallenin fiber kablolarını söküp sokagın basına atıyorum işte ozaman meshur saha ekibiniz gelsin onları tekrardan baska yere baglasın.

1 Beğeni

Bunu yapmanız anayasal suçtur biliyor olmalısınız. Sorununuz için TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden bilgi alabilirsiniz. Müsait olduklarında @alperenatici size yardımcı olabilir. Bu şekilde bir yaklaşıma çok ılımlı dönüş şahsen ben vermezdim. Umarım probleminiz kısa sürede çözülür.

2 Beğeni

onun o duvarlari deldigi yer babasının yeri degil belediye sikayette bulunsan hakkında cezai işlem yapılır hem kendisi para kazanacak diye beni neden magdur ediyorlar:Ordan oyle konusması kolay surece sizde girin nasıl tepki vereceksiniz görelim.

1 Beğeni

Benim apartmanımda duvarları izin almadan delerken yasal suc olmuyor dimi…3 haftadan beri benimle dalga geciyorlar ha saha ekibi geldi gelecek yonlendirdik bekliyoruz sızı ariyacaklar Falan filan. Buarada avukat seninde evinde netin kesik olsun bakalım sen nasıl tepki vereceksin merak ediyorum ve ayrıca ben 15 gunden beri insan gibi yaklasıyorum onlar beni keriz yerine koyup dalga gecer gibi otomatık cevap veriyorlar.

3 Beğeni

Peki internet hizmetiniz aktif edilmiş olsaydı ve kullanıyor olsaydınız apartmanda size sorulmadan açılmış olan delikler ve kablolar içim yine bir şikayet oluşturacak mıydınız? Veya aynı fikirde mi olacaktınız? :flushed:

3 Beğeni

Selamlar @2959217, apartman komple size mi ait acaba? Sizin için ekiplerle iletişime geçtim.

1 Beğeni

Ben 40 mbps internet alabilmek için 9 ay boyunca altyapı çekilmesi için mücadele ettim. Kimsenin de kablosunu koparmayi düşünmedin. TurkNet e abonelik için 5 defa başvuru yaptım. Farklı yöntemle altyapıyı getirtip 5. Başvuru sonrası TurkNet üzerinden hizmeti alabildim. :man_shrugging:

1 Beğeni

Sorununuzun tek bir cevabı varsa emin olun dalga geçmek için size dönüş yapılmamıştır.

2 Beğeni

Ewt apartman bana ait istersen tabu senedini atabilirim.Saha ekibin gelmiyecekse gelmiyecegim desin biz evden calisiyoruz.Olay izmirde yasanıyor dun kalkıp bana diyorsunuzki deprem oldu ekiplerimiz oraya yönlendirdik bu nasil bir cevap ya.

3 Beğeni

Ya anlatamıyorum herelde bana hergun saha ekibi yonlendirdik gelecek deniliyor ama ortada birsey yok bana deseki beyfendi ariza var bu surec 40 gunu bulur surda kaplo kopuk surda su sorun var yapılıyor 50 gun sonra olacak dese bende ona göre beklememi yaparım.Ama 2 ile6 gunde baglarız denildi sozlesme imzalandi sonra 6ile 8 gune cıktı sonra 10 ile 12 cıktı ve sonuc suan 3 haftayı geciyor olması.Müsteri hizmetlerini ariyorum biz burdan sikayet alamıyoruz diyip baska bir birime yonlendiriyor oda biz burdan sikayet alamıyoruz diyip baska yere yonlendiriyor sonra uygulamadan yazın denilip konu kapatılıyor.
Bazı insanlara 90 gunde aktivasyon yapılmıs madem bunu bize bastan soyleseydiniz …

2 Beğeni

dostum nisandan beri kablolar kutular aparmanın girişinde 10 daireli apartman 6 sı bize ait ben bu kadar sinirlenmedim sakin ol alperen beni tanıdı artık 7-8 aydır fiberin aktifleşmesini bekliyorum. iptal et sözleşmeyi memnuniyetsizsen. yok atarım, yok keserim, yok sokaktaki kabloları keserim, işin ağır internet gerektiriyorsa ve işlem yapılmıyorsa yırt sözleşmeyi adsl devam et, yok hafifle çözeceksen bir kaç ay ek paket yada uygun bir mobil tarife al telefonu modem gibi kullan. baskının doğru yolu bu değil… 90 günde aktivasyon iyiymiş bu arada :smiley: alperen beni de aktif edin artık, 24 nisan 2022’den beri bekliyoruz be kardeşim 2023’e girecez artık.

2 Beğeni

benimde öyle bende 24 nisandan beri bekliyorum çok sinirlendiğim oldu hala da oluyor ama hiç aklıma gelmedi kablo koparmak yada kutu kırmak arkadaşta belki bir anlık sinirle yazmıştır.

Şiddet ve argo konuşmak o ekiplerin geleceği varsa da gelmemesine sebep oluyor. Tecrübe ile sabittir. 3 haftadır neredeyse hergun desteğe yazdım gelen , gördüğün tüm TurkNet elemanlarına sordum bu yavaşlığın sebebi nedir diye bursa için konuşuyorum. Tüm bursa bölgesine 5 araç bakıyormuş ve bu 5 araç sadece saha ekibi bu , bir yandan gigafiber için çalışma yapılıyor , diğer yandan sinyal , arıza ile ilgileniyor. Bu süreç ister istemez uzuyor. Adamlarda turknetten hangi sorun acilse ona göre yönlendiriliyor. Kafalarına göre gidip buraya sinyal verelim bunu yapalım demiyorlar. Bir iş düzeni planı vardır sonuçta , evden çalıştığınızı belirtmissiniz kafanıza göre iş yapıp parasını mı alıyorsunuz sizede işler bir düzenle geliyor sonuçta

Belediye sokağa girmelerine izin vermeden giremezler. kabloları da ışınlama yöntemi ile dairenize çekemeyeceklerine göre siz talepte bulunarak bunu kabul etmiş olursunuz. Aksi hayatın doğal akışına aykırı olduğu için hukuken açtığınız dava düşer. Siz o kabloları sökemezsiniz ve internet talebinde bulunarak o delme işlemini zaten onaylamış olduğunuz için dava da açamazsınız yasal olarak ki bunlar zaten imzaladığınız sözleşmede de vardır.
Ayrıca başka kullanıcıların iletişim hattını keserseniz hattını kestiğiniz her kullanıcı teker teker size dava açabilir. Bir anda operatör de organize ederse yüzlerce dava ile baş başa kalabilirsiniz.

Bu da hukuki bilgilendirme olsun…

1 Beğeni

24 nisanda beri ne bekliyorsunuz aktivasyon mu?

1 Beğeni

Hocam ben de 25 gündür aktivasyon bekliyorum. İzmir’in hangi mahallesi sizin? İzmir epey yavaş çalışıyor maalesef. Bence biraz sakin olun. Ben de mutlu değilim bi sinyal veremediler benim hattıma da ama çözümü bi anlık sinirle başkalarını da mağdur edecek bi yöntemde aramayın derim. Siz o kabloları sökerseniz bir sürü insan hizmetten yararlanamayacak. Ben dün ekipleri gördüm mesela çalışırken sokaklarda benim binaya gelmeden gün bitti bugün de gelip benim binanın çalışmasını tamamlamadılar. Çalışma yöntemleri sorunlu ve düzensiz ama kablo sökmenizin ne size ne başkasına yararı olmaz.

Optik fiber dağıtım kutusuna kablo takılmasını bekliyorum hocam. şu üstünde akredit mi ne yazan kutu var ya ona kablo takmaya gelsinler diye

Ufuk mahallesi Buca ilçesi Hocam…Nisan ayın beri sinyal verilemeyen kisiler var daha…

Ben de Atatürk mahallesi hocam. Ağustos ayında başladı süreç. O tarihten beri bekliyorum. Aktivasyon için de 25 gündür bekliyorum. İki kere randevu verdiler işten izin aldım. İki kurulumda tamamlanmadı. Birinde kutu bağlı değil dediler, diğerinde sinyal yok dediler. 25 gündür bekliyorum halen çözülmedi ama sakin olmak lazım. Kızgınlığınızı anlıyorum ben de memnun değilim bu kadar uzun sürmesinden ama çözülecektir.

2 Beğeni

benim kutuda sinyal yok dediler cektiler gittiler gidis o gidis…Ne bir haber alabildim ne sorun var ogrenebildim ne nezaman gelecekler bilmiyorum musteri hizmetleri hep aynı cevabı veriyor…Yani anlıyacagın ümidi kestim…24 günden beri magdur olan ben birde üstüne saha ekibi gelmiyor diye buraya yorum yazanlar tarafından suclu olan yine ben…
Ya bari abonelere sıra numarası verilsin kacıncı sırada oldugumuzu bilelim bu sistem cok mu zor yani.

1 Beğeni