2 Haftadır aynı saat aralığında DSL bağlantısı kopuyor

Merhaba,

Destek kayıt no: 74364252

Destek kaydı bir hafta önce açıldı hiçbir gelişme yok. Beni arayan bir Türk Telekom saha görevlisi de olmuyor. Gün aşırı modem arızası, iç tesisat arızası vb. denilerek süreç uzatıldı. Ben zaten detayları beni arayan TurkNet destek görevlisine ilettim, destek kaydına yazdım ama ertesi gün sanki hiç konuşmamışız gibi arıza modemden, kablodan denilerek benden geri dönüş almayı bekliyorsunuz.

Durum aşağıda açtığım ve detayları paylaştığım konu ile aynı.

Acilen konuyla ilgilenilmesini rica ediyorum.

Ekleme:

TurkNet Android uygulaması üzerinden süreci takip ediyorum ama bana destek kaydına yanıt yazıldığında bildirim gelmesi gerekmiyor mu? Ne oldu diye uygulamayı açıp kontrol etmem gerekiyor. Sürekli uygulamayı kontrol etmek mi gerekiyor?

Merhaba @ckk, ekiplere iş emri gönderilmiş ama bende önceliğiniz için ekibimize bilgi verdim. Destek kaydında güncelleme yapıldığı zaman bilgilendirme mesajı gelmiyor. Ara ara sizin kontrol etmeniz gerekiyor.

Benimle iletişime geçilecek mi? Hâlâ modem deniliyor başka bir şey denilmiyor. Neden durum uzattıkça uzatılıyor.

Teknik ekip mi arayacak kim arayacak bilmiyorum ama ne yapılmak isteniyorsa anlayabilecek yetkinlikteyim.

@burki

Merhaba şu an forum üzerinden sanırım siz ilgileniyorsunuz. Bizim sorunumuz hakkında bilgi verebilir misiniz?

Selamlar @ckk, şuan 4 Mayıs tarihinde açılmış olan destek kaydı ile ilgili olarak konu network ekibine iletilmiş. Ekiplerimiz şuan teknik ekipten bilgi bekliyor ve gün içerisinde kontrol edilip işleme alınacaktır. Kendilerine öncelikli olarak kontrol edilmesi adına senin için bilgi veriyorum. Ayrıca gün içerisinde detaylı bilgi vermeleri için seni arayacaklar.

Uzun süredir bekliyorum. Dışarı da çıkamıyorum bu sorun yüzünden. Bir an önce çözülmesini bekliyorum. Çünkü bizim tarafımızda yapılacak bir şey yok artık.

@ckk Konuyla ilgili tüm bilgileri detaylı olarak teknik ekiplere ilettim. Network ekiplerinden gelen bilgiler incelenecek ve kısa sürede sana dönüş yapılacaktır.