TurkNet 'e yeni geçtim 100 mbps paket aboneliğim var buna rağmen 33 mbps alıyorum altyapı testinde altyapımın 100 mbps desteklediği söyleniyor 33 mbps alma sebebi kullandığım wifi ile alakalı olabilirmi sebebi nedir bilen varmıdır ?
(kullandığım wifi türk telekomun verdiğiTP Link 11N W9970)
bağlantım zaten kablolu hat değerlerinden kastınız sanırım bu
arıza kaydı oluşturmuştum türk telekomla iletişime geçmişlerdi sorunun bende olduğu söylendi internet üzerinden alt yapı testi yaptığımızda 100 mbps ye kadar desteklendiği söyleniyordu
Dış kutudan gelen kablo eğer cat6 değilse cat6 ile değiştirebilirsin. Benimde ilk başlarda bu şekilde hızım vardı ardından arıza kaydı açtım, yetkili arkadaşlar gelip eski kabloyu değiştirdiler 50mb hız almaya başladım. Büyük ihtimalle ondan dolayı sorun yaşıyorsunuz.
o konulardan pek anlamadığım için kendim müdahale etmek istemedim TurkNet destek bana yerinde servis ekiplerini önerdi onlardan randevu alacağım bahsettiğiniz kontrolleri ekip yapacak sanırım
kablo değişimine ücret ödedinizmi eğer ödediyseniz ne kadar ödediniz
senin yapman gereken elektrikçi çağırıp ankastre ölçümü yaptırmak. turknetin ekibi bilgisiz diyorlar para verme. sen internetten anlayan elektrikçi bu ver ona 50 lira halletsin.
Hocam kesinlikle port kaynaklıdır bende aynı problemi yaşadım sırf para koparmak için 108 tl almak için eve ekip göndermek istiyorlar 30 Haziranda babamın üzerine abonelik başlatmıştım başlatır başlatmaz hattım ful problemliydi kurulum ücreti verdim üstelik kurulumu TurkNet yapmıştı kurulumdan sonra 5-10 dk sonra speed test yaptım internet hızım 30mbps çıktı (daha sonrasında 3-4mbpsye kadar düştü upload 0.15-20leri gördü)aradım müşteri hizmetlerini bunun sebebini sordum 24 saat sonra tekrar bakın dediler aktivasyonla ilgili olabilir dendi bekledim 24 saat sonrasında internet hızım gitgide kötüleşti hat değerlerim berbat durumdaydı Sürekli arıza kaydına güncellemeler yaptım Davut diye Müşteri temsilcisi var bana 1-2 gün sonra Evinize ekip göndericem iç tesisatta arıza olabilir dedi onun içinde 108 tl ödeme yapmanız gerekmektedir dedi fakat defalarca iç tesisatın TurkNet ekibi tarafından yapıldığını belirttim fakat Sürekli Papağan gibi tekrarlıyor ve anlamamak için bin dereden su getiriyordu Soruyorum arıza varsa hatalı kurulumu siz yapmış olabilir misiniz diye cevabı daha komik İç Tesisatta arıza varsa müşteri kapsamındadır demekteydi e kardeşim kurulumu siz yaptınız demekki hatalı kurdunuz 10-15 dk bunu anlatmakla uğraştım anlamıyor TürkNetin böyle personellerle çalışması ilginç İptal kaydı oluşturdum Damla Hanım sağolsun orada bizimle uğraştı sorunu gidermeye çalıştı Eve ücretsiz ekip gönderdi sorunun Porttan kaynaklı olduğunu Doğruladık Fakat 2-3 gün boyunca Sürekli yine müşteri kaynaklıdır TT mesajları gelince kendi adıma Milleni.com aboneliği başlattım Aynı gün 2-3 saat sonra Etiketleme yapıldı sonrasında İlk Hız testim Yeni Port üzerinden aynı iç tesisat üzerinden 97mbps çıktı sonrasında Babamın üzerine olan TürkNeti Kapatıp 3-4 gün sonrasına kendi adıma TurkNet 'e geçiş yaptım Şuanda Sorunsuz 97-98mbps indirme 8mbps Yükleme almaktayım Biraz Uzun Yazı oldu fakat Kısacası Başka Bir firmadan abonelik başlat sonrasında direk yeni port üzerinden TurkNet 'e geçiş Oluştur Kesin Çözüm Hiç internetsiz kalmazsın
Online işlem merkezi üzerinden kayıt oluşturun profilinizi 100/8 olacak şekilde güncellesinler. Bunun dışında yapmanız gereken Bir şey yok. Kaydınız üzerinden takibini yapabilirsiniz.
Hocam modemine en fazla 35bin kbps geliyor
Profil değişikliği olduğu zaman büyük olasılıkla orada ki Max değerde yükselecek… çünkü zayıflama değeriniz düşük. Sorun olacağını sanmıyorum
Umarım sizin dediğiniz gibidir Fakat 100mbpslik yeni Abonelik olduğu için Arada 32likten geçişte yok yani 100mbpslik profil tanımlanmıştır benim düşüncem Portundan kaynaklı problem vardır.
Bi arıza kaydı bıraksın belki basit bir problemdir fakat benim problemim Port değiştirince düzeldi
Dediğiniz işlemin tanımlaması bile yapılmayacak red alacak. Modeme ulaşabilecek maksimum hızı alıyor. Ankastreden ölçüm yapmalı yüksek hız alıyor ise tesisat yenilenmeli. Aynı değerler var ise ve komşularında yüksek hızlar mevcut ise port değişikliği talebi yapılabilir. 35-40 Mbps taşıyabilecek hatta 100Mbps 6 Up taşıyabilecek hatta 8 Up yüklemek imkansız.
Hocam port değişlikliği yapmıyorlar port ful kırık olsa bile düzeltirler değiklik yapmazlar Aşırı uzun sürüyor bu işlem başka bir firmadan yeni port açıp öyle tekrar TurkNet 'e geçmek aşırı mantıklı hiç uğşamadan yapılıyor birde artık 2-3 saatte etiketleme oluyor sorunsuz şekilde 2-3 saat uğraşarak yeni port alınabilir
Başka firmaya mevcut abonelik sonlandırılmadan geçiş yaparsan aynı port üzerinden hizmet alıyorsun. Dediğim gibi portun arızalı olduğunu komşularının kızlarının yüksek fakat senin düşük olduğunu kanıtlar isen tabi bunu ankastreden direk test yaptıktan sonra anlayabilirsin. Değişimin gayet basit olacaktır.
Merhabalar, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgün olduğumuzu bilmenizi isterim. Bu durumun yaşanmasının birden fazla sebebi olabilir. Ankastrenizden iç tesisatınıza kadar gelen kablolarda kopukluk, kırıklık, oksitlenme vs varsa bu nedenleri doğurur.
Tabii arka planda size ulaşan hızları kontrol etmekte fayda var. @ModeratriX dediği gibi stabileteye ve size verilenen hat değerlerine bakalım…
Bana müşteri numaranızı özel mesaj üzerinden iletirseniz size elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım.
Hocam ben aynı problemi yaşadım Türkneti babamın üzerine açtırmıştım ilk günden problem yaşadım problemin porttan olduğu ile belgelenmişti fakat port değişimini yapmadılar Kendi Adıma Milleniye geçip babamın Türknetini kapatıp Öyle kendim TurkNet 'e geçmiştim Şuanda problemsiz kullanıyorun
Bekleyip göreceğiz
Tabi eğer başarılı olursanız benim hat zayıflaması 3-4 civarında downloadda SNR ise 28 şuan hali hazırda 85Mbps maks kapasite gösteriyor fakat 35 Mbps kullanıyorum. Başarılı olur iseniz bende 100 Mbps isterim
Sizin sorununuz Türk Telekom’un altyapı bilgisini güncellememesinden kaynaklı diye biliyorum.
Altyapı sorgusunda da 35 mbps alıyorsunuz sanırım.