1 aydan fazla oldu. YARDIM

Merhaba.
23 mayistan bu yana internetim yok. Adsl ve internet ışığı yanmiyor. Destekten kayıt oluşturdum. Saha ekiplerine bilgi veriliyor modeminizi kapatmayın deniliyor sürekli olarak ama henüz sonuç alamadik.

Online islemlerden Teknik bilgiler kısmında vdsl modem buluşmuyor yazıyor (benim modem bu arada adsl+2) bundan mı dedim. Bilemedim.

Modemi resetledim. Fabrika ayarlarina da döndüm. Güncel şifreyi de girdim. Değişen birşey olmadı. Bizim kurumun elektrikcilerine kutudan binaya gelen hattı da kontrol ettirdim sorun yok dediler.

Bu sabah altyapıyı veren ttnet bandirmaya gittim. Ttnet ekiplerinden bi arkadaş sizin abonelik 23 mayista iptal olmuş dedi. TurkNet müşteri hizmetlerinde çalışan nurettin isimli bi beyefendi abonelik iptal söz konusu değil dedi.

Teknik ekipten yardımcı olabilecek birisi yazar veya ulaşırsa çok sevinicem. En azindan durum nedir, ne oldu olacak bilgi verirse mutesekkir olurum.

Saygılarımla

Öncelikle paketinizi kontrol edermisiniz? Vdsl mi adsl mi. Daha sonra destek kaydında arıza kaydı teknik durum bilgileri diye bir mesaj gelmiş olması gerekiyor orayı bir ss atın. Bakalım paketiniz vdsl mi.

2 Beğeni

Teknik bilgiler kısmında böyle yazıyor. Paket bilgilerinde ise modem bilgisi yok sanırım. Yanlış yere bakiyor da olabilirim. Destek kaydına da modem bilgisini attım.

Bilal Bey destek kayıtlarında ariza kaydı teknik durum bilgileri diye bir mesaj gelmemiş. destek ekibine bilgileri istemek için yazdım.

Merhabalar, öncelikle yaşamış olduğunuz sorun nedeniyle üzgnü olduğumuzu bilmenizi isterim. Bana müşteri numararınız özel mesaj üzerinden iletirseniz size yardımcı olmaya çalışırım. Sizden haber bekliyorum.

Sorun belli paketiniz vdsl. Eğer modeminiz vdsl desteklemiyor ise peketinizin 16 mbps adsl yapılmasını isteyebilir. Ya da yeni modem alabilirsiniz.
Paket değişikliği sayfasını kontrol edebilirsiniz. Orada gözükmüyor ise destek kaydında durumu belirtin.

1 Beğeni

Internetim var iken 16 mbps görüyordum. Aslında yukseltilsin diye bir talebim de olmamıştı.

Şu an vdsl modem alacak durumum da yok. Simdilik internetim olsun razıyım modundayim

Tamam paketinizi adsl 16 mbps yapılmasını isteyin düzelir.

Destekten modemi tekrar adsl 16 mbps istedik bakalım daha görmediler

:slight_smile: 2. El Vdsl modemler var keşke onlardan alsaydın enazından internet az da olsa kullanırdın insalar yüksek hız için kavga eder

150 140 tl satanlar var idarelik

Sunu buldum ise yarar mi bilemedim

Yarar dostum al kullan Vdsl geçiyor.
Tam hız alamazsın ama. 30 za yakın alırsın wi-fi olarak kablolu iyi alırsın. Senin için idare edecek kadar iyi. Ona birde akım koruma prizi al sıkıntı yaratanları gördüm.

Arkadaşlarıma konuyu ilettim. Sizinle en kısa süre içerisinde iletişime geçeceklerdir.

Modem yüzünden böyle oldu :slight_smile: Vdsl değil modemi

Farklı bir durum var gibi arka planda… Ona bakıyoruz. Gelişme oldukça müşterimize geri dönüş yapacağız.

1 Beğeni

Teşekkür ederim bekliyorum Enes Bey

1 Beğeni

Faturaya ek 39 tl 12 ay boyunca böyle alabiliyorsan dostum türknetten al sana kalmış dostum

Yukaridaki modemi 50 tl ya buldum. Ama sorun modemden değil gibi

Senin modemin markası nedir

1 Beğeni

Vallahi hocam paket vdsl modem adsl. Hat nasıl buluşacak. Modeminiz desteklemiyor yani desteklemediği için zaten şu anda internet kullanamazsınız.

1 Beğeni