Zyxel VMG8623 T50B modem de sıkıntı yaşıyorum

Merhabalar 3 yıldır TurkNet in kampanyalı verdiği zyxel 8623 markalı modemini kullanıyorum son zamanlarda kopma yaşıyordum sorunun iç tesisat da olduğunu düşünerek evime 4 kere destek ekibi çağırdım 4 ünde de sorunun iç tesisat olmadığını söylediler en son gelen destek ekibi modem de sıkıntı olabilir dedi ücret karşılığı tp link 9970 markalı modemi destek ekibinden satın aldım. O modemi 1 hafta boyunca denedim 1 hafta boyunca hiç bir şekilde kopma yaşamadım 1 hafta sonunda zyxel modemi tekrar taktım bugunle beraber 3 gündür yine kopmalar yaşıyorum bu modemde sorun olduğunu gösteriyor servise göndersem bakma şanşları olur mu garantisi bitti nasıl bir yol izlemeliyim teşekkürler

Bu cihaz sağlıklı olmayan hatlarda çok daha hassas olduğundan belli bir süre sonra oluşan hatalar nedeniyle sorun çıkarabiliyor. Modem ara yüzünden hat değerlerinizi kontrol edin, indirme snr değeri 13db üzeri ise hat kaynaklı sorun olacağını zannetmiyorum. SNR değeri aşırı düşük ise hız düşürme talep edip hatı daha sağlıklı duruma getirebilirsiniz. Ürünün garantisi devam ediyor ise buradan web formunu doldurup destek alabilirsiniz.

1 Beğeni

Teşekkürler eve geçince bakacağım

Hat değerleri bu şekilde bu modemde kopma yaşanıyor tp link 9970 de hiç olmuyor sorun nedir

Firmware güncellemesi ya da donanımsal bir arızadan kaynaklanıyor olabilir. Garantisi devam ediyor ise üretici firmadan destek alabilirsiniz.

Garanti bitti en son global sürümü kurdum o zaman onu kaldırıp TurkNet için verilen güncellemeyi kurayım düzelir belki