Zyxel VMG8623-T50B garanti

Zyxel VMG8623-T50B arızalandığı için zyxel servisine gönderildi, yerine yeni cihaz olarak vmg3625-t50b modeli gönderildi. Bu ikisi arasında fark sadece voip mi? geri iade mi etmeliyim?

Bildiğim kadarıyla size gönderilen modelde çift bant wi-fi desteği var. Yani değiştirmenize gerek yok. Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın :hugs:

1 Beğeni

Merhaba aynen iki modemin arasındaki fark voip.

1 Beğeni

ipv6 çalışmaları ne alemde

Şu anda Zyxel kulaklarını gözlerini kapatmış bir şekilde üç maymunu oynuyor mail atıyorum size dönüş yapılacak deniyor ama kimse dönmüyor Zyxel müşteri hizmetlerini arıyorum ipv6 çalışıyor hiçbir sorun yok internet sağlayıcınız la görüşün diyor TurkNet te sorun olmadığını biliyorum sadece bilinen bir yazılım da ipv6 çalışıyor ama onda da çok sorun olduğunu belirtiyorum bu konuda bir bilgim yok diyor yani TurkNet in bu model modemleri hizmet olarak sunmayı bıraksa yada Zyxel yetkilileri ile görüşse daha iyi olacak.

1 Beğeni

aynen dostum es kaza bir yazılımda çalışıyor nasıl olduysa

Donanım on numara modemde ama yazılım berbat yani bunları tüketici hakem heyetine şikayet edip alınan modemin belirtilen özellikleri çalışmıyor diye mahkemeye versem 2 günde düzeleceğine eminim.

1 Beğeni

Modem seçme konusunda TurkNet’te sorun olsa Keenetic modellerinde hiç çalışmazdı diye tahmin ediyorum. Keenetic sahipleri diledikleri gibi firmware upgrade yapıp ipv6 kullanabiliyorlar. Dediğiniz gibi Zyxel pek uğraşmıyora benziyor.

Modem konusunda TurkNet hala aynı modemleri sunmakta bu kadar geri dönüş var sorunlu işte bu cihaz Zyxel e muhakkak bir anlaşma yapılmış hatta bu anlaşmanın bir belirtisi olarak TurkNet e özel yazılım çıkarılmış ama hala bu modem konusunda hiçbir gelişme yok yani en azından Zyxel sorunun farkındayız demeleri bile bize beklememiz için sabır kaynağı olur ama sorun yok diyip sıyrılıyorlar.

1 Beğeni

belki yeni bir yazılım çıkarıp sürpriz yapacaklar :smiley:

:grin: takip ediyorum saten global versiyon yazılımı gelirse yeni yazılım gelecektir.