ZyXEL VMG8623-T50B Alınır mı?

Merhabalar mevcutta ki modemim de çok yüksek crc hataları aldığım için yeni bir modem arayışına girdim. Türk Telekomun verdiği zte vdsl modem kullanıyorum ama memnun değilim. Crc hatasını almadığım tek modem ise td9970 tp link modemi. Ancak bu modem de de dual bant yok ve 7 senelik bir modem. Bu yüzden hem crc hatası konusunda stabil hemde dualbant olan bir modem arıyorum. Araştırmalarım sonucu ise, Zyxel VMG3625-T50b modemi mediatek chipseti kullanıyor. Çoğu kullanıcı ise bu chipsetin kopma yaratabileceğini söylüyor. Gerçekten modem alma konusunda aşırı zorluk yaşıyorum. :slight_smile:

Zyxel VMG3625-T50b bu modemi kullanan varsa kullanıcı yorumunu iletebilir mi bir sorun yaşarmıyım merak ediyorum. Sonuçta Türknetin yıllardır satmış olduğu bir modem bu yüzden merak ettim. Şimdiden teşekkürler.

@tnetwork @moderators

Modemden memnunsan dual band Wi-Fi için router kullanabilrsin. Modemin Wi-Fİ kapatıp sadece router üzerinden bağlanırsın. Modem olarak da keenetic modemler hem yazılımsal hem de donanımsal olarak güzel cihazlar.

yeni modemlerin çoğu kötü cpu kullanıyor hocam kenetic falan da aynı boş eski modem yeminle daha iyi şaka gibi :smiley:

Merhaba, 3625 modeme doğru yazılımı yüklendiğinde hiç bir sıkıntısı bulunmamaktadır.

Başka modem tercih edersen vr2100 kullanıyorum.

Ben kullanıyorum. Hat kaliteli ise sorunsuz internet kullanılıyor. Ama hat kalitesi kötü ise snr değeri en az 13 db ve üzeri olmalı yoksa Asus gibi crc basıyor.

Size kötü bir haberim var telekomun verdiği tplinl modem crc göstermiyor düzgün o yüzden sorun yok sanıyorsunuz. Hattınızda bir yerde temassızlık vardır ek yerinde evde de olabilir dışarda da olabilir. Kabloya parazit yaptıracak farklı bir kaynakta olabilir. Modem değiştirmeniz sorunu çözeyecektir.

Kabloyu yeni değiştirdim hocam hattım modem değerlerinde 50 mbps yi destekliyor. Ben 35 mbps kullanıyorum. Sırf hızdan dolayımı oluyor diye hızı düşük bile tutuyorum.

Modem almak yerine tanıdığınız birinin başka marka modemi varsa deneyin ama sorun çözmez. Benim hatta da crc var düşmüyor ama çok fazlada çıkmıyor haftada 20 ile 50 bin arası oluyor.