Zyxel VMG3625-T50B vs Tenda V12

Fiyatları ile de alakalı olarak bu iki cihaz arasında çok kaldım. Donanımsal olarak birbirlerine yakın cihazlar görünüyor ancak, wi-fi üzerinden hangisini daha performanslı kullanabilirim? Şu an gördüğüm kadarıyla TurkNet stok yetersizliğinden kaynaklı cihaz satmıyor. Bundan dolayı kendim almak durumunda kaldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Sadece wifi standardı konusunda farklılık var. https://www.epey.com/modem-ve-ag/karsilastir/644417-706422/zyxel-vmg3625-t50b_tenda-v12/farklari/

Hocam iki cihazı daha önce deneyimleme şansınız oldu mu hangisinden daha yüksek performans alabilirim sizce şu anda 100mbps vdsl altyapısından faydalanmaktayım ve Tp-Link Td-W 9970v3 cihaz kullanıyorum. Mevcut modemim kullanım ömrünü tamamladı ve artık cihaz zaman zaman kendiliğinden kapanıp problem yaratmaya başladı. Fiyatlar bu derecede seyrederken uzun ömürlü bir cihaz arayışındayım. Sizin tavsiyeniz hangisi olurdu?

Zyxel in 8623 modelini kullanıyorum fakat Zyxel yazılım konusunda zayıf kalıyor. Tenda kullanmadım. Ama router yönünde memnun olanları duydum… 550 TL civarında bir modem günümüz şartlarında size idare eder diye düşünüyorum. Keenetic önermiyorum maalesef fiyat politikası nedeniyle.

2 Beğeni

Emeğinize sağlık çok teşekkür ederim. Sanırım son tercihim tenda markasından yana olacak gibi. Peki TurkNet stokları ne zaman tazeler bunun hakkında bir bilgi var mıdır hocam? Birazcık forumu takip ettim ama bir bilgiye ulaşamadım ne yazık ki.

1 Beğeni

Bu konuda size @EFG bey cevap verecektir müsait olduğunda.

Çok teşekkür ederim desteklerinizi bekliyorum. İyi çalışmalar.

Eğer ilgilenirseniz az önce okudum 26 sında Şok marketlere asus dsl n17u modem gelecek 550 tl fiyatı.

Hocam çok teşekkür ederim tavsiyeniz için. Bu cihazın 5Ghz bandı var mı? Araştırdım biraz lakin gördüğüm kadarıyla yok açıkçası home office düzeninde ve aynı oda içerisinde yoğun çalıştığım için 5Ghz performansını yakalayabileceğim bir modem arıyorum. Farklı tavsiyeleriniz varsa çok memnun olurum. Teşekkürler.

1 Beğeni

Onu gördüm ben de ama yaklaşık 7 yıl önce çıkan bir model N17u. Yazılım konusunda sıkıntı olma ihtimali yüksek gibi değil mi?

Doğru n17 yerine tenda almak daha mantıklı.

1 Beğeni

Tabiki tenda daha mantıklı ama yazılım desteği konusunda ve parça kalitesi bakımından birde ucuz bir fiyata inmesinden dolayı söyledim

Anlık bi indirimle birlikte t50B cihazını satın aldım F1 yazılımını yüklemek istediğimde resim karşıya yüklenemedi şeklinde hata veriyor sizce sebebi nedir? İzleyebileceğim bir yol var mıdır

1 Beğeni