ZYXEL VMG3625-T50B TürkNet den alınma, güncel yazılım?

Merhaba başlıkta belirttiğim modemi kullanıyorum, forumu keşfettiğimde farklı güncellenmeleri kullanan insanlar olduğunu gördüm. Ben modemimi sadece 1 kere güncelledim.

Geçerli Firmware Versiyonu: V5.50(ABPM.6)F0

Bu modemi verimli kullanmak istiyorum bu yüzden tavsiye ve yönlendirmelerinize açığım.

Merhaba @gangsenpai verimli kullanmaktan neyi kastettiğinizi öğrenebilirmiyim?

Verimli kullanmak derken güncel tutmak veya güncellemek anlamında kullandığınızı düşünüyorum. Model numaranızı sonuna firmware (zyxel vmg3625-t50b firmware) yazıp aratarak orijinal sitelerden güncellemeyi indirebilirsiniz. Orijinal siteden indirdiğinizden emin olun.

Dışarıdan satın almış olduğunuz modeminiz için buradan.

TurkNet kampanyalarından alınan modem için buradan.

Modem güncelleştirmelerinizi indirebilirsiniz.

1 Beğeni

merhaba VMG3625-T50B türknetten alınma modem aldım üzerinde TurkNet V5.50(ABPM.5)F1 vardı , son yazılımı atınca ve manuel adguard dns si modeme girince bir süre sonra sadece notebookta internete bağlanamama sorunu yaşadım.Eski yazılımı yüklemek istiyorum.Link varsa verebilirmisiniz? ZYXEL VMG3625-T50B TürkNet den alınma, güncel yazılım? - UmutCan tarafından #3

Buradan eski ve güncel yazılımlara ulaşabilirsiniz.

teşekkür ederim.

Dün ZYXEL VMG3625-T50B modemime V550ABPM6C0.bin yükledim.Şİmdilik sorun yok gayet güzel gibi.35 mbps vdls kullanıyorum.Stabil wifi ayarları için tavsiyeniz ne olur?TurkNet yazılımı ve CO , GO yazılımlar arasında fark nedir?

Merhaba @cimbom38 iki yazılım da temel de aynıdır C0 yazılımı default ayardaki global yazılımdır ve üstünde oynama yapılmamış saf yazılımdır G,F,B ile biten yazılımlar ise aynı yazılımın bölgelere ve kullanıcılara göre belirli ayalarının ayarlanmış olarak yayınlanmış yazılımlardır. İyi günler dilerim.

1 Beğeni

Teşekkürler. Modemi yeni aldım.Güzel anlatmışsınız.Türkiye, Kayseri ve 35 mbps vdsl için abonesiyim ,hangisini kullanayım?Günlük kullanımda aralarında çok fark olurmu?Hangisini tavsiye edersiniz?

VMG8623-T50B içinde geçerli bu firmware updateleri değil mi?

VMG8623-T50B
EMG3525-T50B
VMG3625-T50B
EMG5523-T50B

Bu modellerin hepsini kapsıyor

Elimde vodafon h300 s ve ZyXEL VMG3625-T50B modem var.ZyXEL VMG3625-T50B modemin router özelliği varmı?Modemleri tek tek kullanınca k**öşe odalarda 2,4 ve 5 ghz de geçişlerde kopma geç bağlanma gibi sorunlar yaşıyorum elimdeki modemlerde bunu çözmeye çalışıyorum.2,4 ghz yi tamaman kapatıp oturma odasına h300 s i koyarak arayada ZyXEL VMG3625-T50B modemin router özelliği varsa koyup 5 ghz kablosuz alıp köşe odalara aktarsın istiyorum.Başarılı olursam iyi bir routerde alırım.

Başka bir forumda arkadaş yazı paylaşmış,rouuter özelliği açık ve çalışan yazılımı varsa onu yükleyip deniyebiliri

Herkese iyi Sosyaller öncelikle,

VMG3625-T50B modemim mevcut. Son gelen V5.50 ABPM.6 versiyonuna güncelledim. C0 sürümü. Wireless ayarlarına mesh (sadece MPro Mesh aç kapa özelliği var) ve Operation mode geldi ve 3 seçenek var.

  1. seçenek router (normal modem)
  2. seçenek Access Point (kablolu köprüleme)
  3. seçenek Repeater (kablosuz köprüleme veya sinyal çekme alanını arttırma da diyebiliriz.)

Ben 3. seçenek olan repeater özelliği ile mevcutta olan hattımın Wi-Fi sinyalini uzakta bulunan ve sinyalin az çektiği odaların olduğu yere kablosuz olarak repeater özelliği ile götürmek istiyorum.

ZyXEL ile iletişime geçtiğimde VMG3625 T50B modemlerin kablosuz köprüleme özelliğinin olmadığını söylediler. Pek inanmadım açıkçası çünkü global yazılımda repeater özelliği mevcutsa boşuna o seçeneği oraya koymuş değillerdir diye düşünüyorum.

Benim denediğim adımları şöyle sıralayayım:

Önce modemi sıfırladım. Sonra direkt operation moddan repeater özelliğini aktif ettim ve modem repeater ayarlarını aldı. Sonrasında "onboard"a tıkladığımda çevrenizdeki client cihazların WPS tuşuna basın diye bir ibare çıkıyor. Halihazırda DSL bağlantısı ve Wi-Fi’yı aktif olan modemimin WPS tuşuna basıyorum fakat bulmuyor cihazımı.

Daha sonra mesh özelliğini kapatınca onboard tuşu scan tuşuna dönüşüyor ve çevredeki Wi-Fi’ları taraması gerekiyor fakat scan dediğimde hiçbir ağ bulmuyor.

Aynı sorunla karşılaşan ya da deneyen var mı acaba? Çözüm sağlayabilecek deneyimli arkadaşların fikirlerini bekliyorum.

VMG8623-T50B modemim. Hali hazırda V5.50(ABPM.6)C0 sürümünü kullanıyorum. Güncel mi?

Değil, buradan son sürüm olan 7.3ü indirebilirsiniz.