Merhaba
zyxel vmg3625-t50b modem wifide sadece Zyxel modem olarak gözüküyor, 1 gün öncesine kadar, ayrı ayrı gözüküyordu bunun sebebi ne olabilir
5ghz kanal ayarını 44 gibi düşük bir değere atayarak deneyin ve birden fazla cihazda deneyin görünürlüğünü.
Wifi ağ adını sakla kısmındaki grilik işareti belirtiyorsa onu kaldırıp tekrar deneyin
merhaba kullandığınız 2.4 ve 5 ghz internetlerini kullandığınız cihazdan ağı unutu seçin ağlar gelecektir bu dediğimi yaparak yine gelmezse ağ isimlerini farklı isimler koyun eğer yine olmazsa modemi resetleyerek yeniden kurulum yapın not olarakta o gri kutu wifi isminin gizle seçeneğinin seçili olduğunu göstermiyor sadece wps etkinken 5 ghz ağın ismini gizleme seçeneğinin kullanılamayacağı anlamına geliyor wifi ayarlarından 5 ghz i seçip wps i kapatırsanız o gri kutu normale dönecektir.
ipv6 kullanmıyorsan güncel sürüme güncelle çoğu kişi 5 ghz görmeme sorunu yaşayanlar son yazılım ile bu sorunun geçtiğini söylüyorlardı ama ipv6 çalışmıyor son yazılımda
İlk resme bakarsanız son sürüm yüklü
son sürüm bu
https://spdestek.zyxel.com.tr/hc/tr/articles/4408476854929-VMG3625-T50B-Türknet-V550ABPM5F1-
bu linkten indirebilirsiniz
Deneyelim bakalım teşekkür ettim.
Bendede 5ghz bazen görmüyordu wifi ismini 3 karakter yaptım wifi isimlerini bosluk kullanmadan isim verdm modemi aç kapa yapınca düzeldi
Sorununuzun çözülmesine sevindim