Zyxel VMG3625-T50B modem snr değerlerine nereden bakabilirim

iyi forumlar, internet hızım 70mps önceden sık sık kopma yaşıyordum sonra teknik destek çağırdım ankastreyi düzelttiler sık kopma probleminden kurtuldum kablolu bağlantıda genelde sıkıntı yaşamıyorum ama wifi de sık kopma ve instagram gibi sitelerde aşırı yavaş youtubeda felan sıkıntı olmuyor. Bende çözüm olarak dns yi değiştirdim ve forumdan bir konu görüp ipv6yı aktif ettim şuan sıkıntım düzeldi gibi ama snr değerlerime bakmak istiyorum ona göre internet hızımı düşürcem bi türlü bulamadım yardımcı olur musunuz

1 Beğeni

Merhaba,
Öncelikle forumumuza hoşgeldiniz :hugs:
Hat değerlerini öğrenmek için aşağıda linkini bıraktığım konuyu ziyaret edebilirsiniz.

1 Beğeni

Hoşbuldum çok teşekkürler :slight_smile:
Peki sizden hat değerlerimin iyi mi kötü mü olduğunu öğrenebilir miyim ? yardımcı olursanız çok sevinirim :slight_smile:

İlettiğiniz xDSL hat değerlerini inceledim değerlerin sınırda olduğunu söyleyebilirim. Kopma, performans vb. problem yaşamıyorsanız bu şekilde kullanıma devam edebilirsiniz herhangi bir problem ile karşılaşırsanız destek kaydı oluşturup hız düşürme talebinde bulunabilirsiniz.

2 Beğeni

çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz iyi geceler diliyorum :wave:

1 Beğeni

Yardım gereken bir durum olursa istediğiniz zaman mesaj gönderebilirsiniz her zaman buradayım :hugs: Rica ederim, iyi geceler dilerim :waxing_crescent_moon:

1 Beğeni

Benim cihazın hat değerleri nasıl öğrenebilirim @Baran

Siz fiber kullanıyordunuz sanırım, FTTH altyapıda hat değerleri bulunmuyor hangi hız atanıyor ise fiber kablo sayesinde kayıpsız bir şekilde iletiliyor.

5 Beğeni

19 dakika sonunda konu otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.