ZYXEL VMG3625-T50B Modem için en güncel ve stabil çalışan yazılım sürümü

Merhabalar, bu aralar çok fazla konu açtığım için özür dilerim öncelikle,
ZYXEL VMG3625-T50B Modemi kullanıyorum. Bu modem için en stabil ve güncel sürüm hangisidir acaba?
Yardımcı olursanız çok mutlu olurum :slight_smile:

Merhaba global yazılım olan c0 sürümünü kullanmanızı öneririm aynı modemi kullanmaktayım gerekli ayarlar yapılınca sorunsuz şekilde kullanım sunuyor.

2 Beğeni

Modemi TurkNet’ten aldım ben. Global yazılım bir sorun yaratmaz değil mi? Birde bahsettiğiniz ayarlar nelerdir?

Bende Türknetten aldım modemi 2 aydır sorunsuz kullanıyorum gerekli ayarlar vlan ayarı yapıyorsunuz 0/35 şeklinde mesh sistemini kapatıyorsunuz bir de mtu değerini 1492 değerini giriyorsunuz global yazılımda bu ayarlar her ülkede değiştiği için yazılımda ayarlar girilmemiş olarak geliyor.

Merhaba,

Bende 2 gün önce sipariş ettim bugün geldi Zyxel VMG3625-T50B modem. Aldığınızdan bu yana sorun yaşadınız mı?

Ayarları nasıl yapabileceğimizi rica etsem yazabilir misiniz? Ben kurulumunu akşam yapacağım. Firmware de kontrol edip ona göre güncelleme yapmayı düşünüyorum. En kararlı Firmware sürümü hangisi acaba? Son olarak 7 çıkmış. İPv6 ile işim yok. Çok istikrarlı görmüyorum. Stabil WiFi bağlantısı kafi.

1 Beğeni

@alperenatici Zyxel modemin bugün eline ulaştı. Yalnız garanti belgesi gibi bir şey bulamadı. Sadece fatura ve ufak bir kullanım kılavuzu var. Modem arızalanınca süreç nasıl işleyecek ve garanti süresi 2 sene midir? Bazen üretici firmada ürünü kaydetmek gerekiyor. Öyle bir şey mı yapmamız gerekiyor?

Şimdiden teşekkürler

Selamlar @cldnz, fatura yeterli olacaktır. Modem ile ilgili bir talebiniz olur ise https://spdestek.zyxel.com.tr/hc/tr/requests/new bağlantısı kullanabilirsiniz :raised_hand:

1 Beğeni

Merhabalar,
Ben ürünü bir süre kullandım ve yakın zamanda keenetic modeme geçiş yaptım.
Eğer hattınız sorunsuzsa modemi de sorunsuz kullanırsınız. Ama eğer hattınız eskiyse problem yaşama ihtimaliniz de var. Benim hattım çok eski olduğu için CRC ve FEC hataları üretiyordu buda bir süre sonra kopma yapıyordu

iyi günler ve iyi paylaşımlar değerli forumdaşlar .
ben tueknet e yeni geçiş yaptım. telekomun modemini tahsis ettiler. ben hepsiburada dan zyxel 3625-t50b modem satın aldım. forum ile tanışmadan zyxel web sayfasından V550ABPM7.1G0 son güncel yazılımı yükledim. şuan kullanıyorum.belirgin bir sorun görünmüyor.
sorum şu tueknet yazılımı galiba farklı? TurkNet güncelleme dosyasını yüklememi tavsiye edermisiniz? bir avantajı olur mu?
teşekkürler.

1 Beğeni

Servis sağlayıcı yazılımları ile global yazılım arasında bir fark yok. Servis sağlayıcı yazılımı ile VLAN profilleri ön tanımlı gelmekte. Başka bir esprisi yok. Mevcut yazılımdan memnunsanız, bununla devam edin.

1 Beğeni

ilginiz ve yanıtınız için teşekkürler. yüklü global yazılım ile ilgili bir sorunum yok. emin olmak istedim.

1 Beğeni

kesinlikle katılıyorum. hat çok önemli. benim altyapım 100 mbps kadar destekli dört yıllık kutu. çekili cad5 kabloyu cad6 kablo ile değiştim. turktelekom da aldığım 94 mbps yı TurkNet ilede aynı kalite ve stabil olarak alıyorum. iptv ler TurkNet te daha stabil.

Tümü servis sağlayıcı yazılımları, global değil. Yanlarında hangi ISP’ler için oldukları yazıyor zaten.

Global yazılımlar için; https://support.zyxel.eu/hc/tr

1 Beğeni