Zyxel VMG3312-B10B IPv6

Hattıma IPv6 tanımlı fakat modem ttnet modemi olduğu için fabrika ayarlarına döndürülünce ttnet ayarlarına sıfırlanıyor ve şu bölümdeki değerleri silemiyorum. kullanıcı adını root ve verilen şifre ile girilince kullanıcı adı yanlış diyor. Şu değerleri nasıl silebilirim?

Merhaba sorununu açık bir şekilde anlatırmısınız.

Görseldeki ayarları değiştiremiyorum genişbant ayarları default olarak geliyor ve ipv4 zorunlu olarak geliyor ne devre dışı bırakılabiliyor ne de silinebiliyor.

  1. sıradaki seçeneği mi seçiyorsunuz yoksa 3. sıradaki internet profilini mi seçiyorsunuz şuan aktif olan 2. seçenekteki profil.

Tamam onlarda sadece kullanıcı adı ve şifre değişiyor ipv6 değiştiremiyorum fotoğrafta görüldüğü üzere

Biraz araştırdım sorun yazılım kaynaklı telekom yazılımında dns ip modu ve root modu yazılım yükleme bölümleri engellenmiş.

öncelikle buradaki arkadaşın anlattığı gibi sürüm düşürün, sonra da benim konuda verdiğim linkten portu da kapatın ki bir daha otomatik güncellenmesin. Daha sonra ayarları değiştirebilirsiniz.

1 Beğeni

O yöntemi denedim halen daha aynı değiştirilmiyor ayarlar silinmiyor da.

modemin arkasındaki dsl kablosunu çıkartıp deneyin (ben ilk başta çıkarmamıştım) ama onun dışında maalesef benim de bilgim yok

kullanıcı adı: root
Şifre: tTn3+Z@!Sr0O+

Bunu deneyerek girin.

Denediğim şifre oydu zaten belirttim. 1234 ve bu şifre çalışmadı.

1 Beğeni

öğeyi denetle diyerek orasını enabled yapıp değiştirebilirsin.

Dsl kablosunu çıkarınca oldu hocam sağol.

1 Beğeni

@LXZ Merhaba, bende 6D sürümü yüklü TR69 kapalı ve IPv4 - 6 butonu aktiftir. 6D sürümünü yükleyin TR69 kapatın bir daha deneyin. Buradan yazılımı yükleyebilirsiniz

34 dakika sonunda konu otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıt girilmesine izin verilmiyor.