arkadaşlar merhaba 8623 modemini kullanıyorum fakat hattım 120 mbps destekliyor fakat bana 92 mbps geliyor snr değerim 10, snr değerimi putty üzerinden veya başka bir yöntem ile nasıl 6-8 arası değerlere sabitleyebilirim? teşekkür ederim.
Bu benim halledebileceğim bir konu değil internet üzerinde Putty kullanım rehberleri yer almaktadır inceleme yapılarak çözülebilir.
bende bi deneyiyim umarım garanti kapsamından çıkarmaz. süper online bağlantımı koparıyor izin vermiyor modeme. 80 yapınca oluyor ama oynamama izin vermiyor sanırım. Cmd açılınca kapatıyor. Neyse evdeki TurkNet onu yaparım
çok araştırdım fakat 8623 modeli için komutlarını bir türlü bulamadım. komutlarinı bulabilsem halledeceğim
komutlarinı biliyorsan eğer söyleyebilir misin?
Bi kaç tane şey denedim olmadı belki sen başarırsın . Konu açmış hakan abi ona bakarak yaptım
yok ben tenete giriş yapıyorum fakat snr ayarlama komutlarını bilmiyorum bir bilsem ayarlayacağim da
Help yazınca bazı komutlar çıkıyor
evet dün onu da denedim fakat gerekli komutları bilmediğim için yapamadım pppectl diye bir komut vardı sanırım oradan yapacağız da devamını bilsem
Bunu yaz mış. hiç denemedim . Hiç bilmiyorum araştırmadım
ben denedim ya bu komut olmuyor geçersiz diyor
Merhaba, belki @asdas127816, @abrahamlncln, @muhep ve diğer arkadaşlar bilgi sahibi olabilir…