ZYXEL 8623-T50B Kopma ve Bağlanmama Sorunu

Merhaba arkadaşlar, geçen sene Mart ayında TurkNet’in sitesinden bu modemi almıştım. Bilgisayarımı internete bağladıktan bir kaç dakika sonra internetten atıyor ve hiçbir şekilde bağlanmıyor. Wi-Fi sekmesinde ‘Bu ağa bağlanamıyor’ yazıyor. Bu sorunun çözümü var mıdır? Kanlı 36 yaptım, IPV6’yı kapattım vs. ama düzelmedi.

Merhaba kopma sorununuz kablosuz bağlantı da anladığım kadarıyla modeminizde yüklü olan yazılım sürümünü öğrenebilir miyim.

Evet kablosuz bağda kopmalar yaşanıyor. Yüklü olan yazlım sürümü:
V5.50(ABPM.6)F0

VMG 3526-T50B’nin Firmware’ını yüklesem sorun olur mu acaba?

1 Beğeni

Merhaba
İkisi için de ayrı bir yazılım var. Modemler aynı olabilir ama bir birlerinin yazılımını yükleyince sorun yaratıyorlar. Örnek : Modemin ara yüzüne giriş bilgileri değişmesi gibi. Diğer yazılımlarla karıştırmayın. @KASPAROV arkadaşımın gerekli bilgiyi verecektir.

2 Beğeni

Yardım edecek biri yok mu arkadaşlar ya? Ne dandik modemmiş bu. Almayın aldırmayın.

Modeminizi fabrika ayarına geçirin ve size vereceğim linkteki yazılımı yükleyin bir de öyle görelim sonuçları.
Global yazılım

Hocam sabahtan beri 100 kere resetledim nerdeyse. Bu sürümden sonra panele erişememek gibi sorunlar vs oluyor mu? Üstteki arkadaş öyle bir şey yazmışta.

Bu arada telefondan çok nadir bağlanmıyor ya da kopuyor. Ama bilgisayarlarda bağlanmıyor bağlansa bile 5 DK sonra atıyor.

Hocam o sürüm yüklenmiyor. Yüklenirken hata verdi. Bu resim yüklenemiyor başka bir sürüm yüklemek istiyorsanız cancel a basın şeklinde.

hocam ekran görüntüsü atabilme şansınız var mı? 1. ve 3.ü de değer atanmış çünkü kapatılmıyor.

Sadece bilgisayar mı sorun yaşatıyor?:flushed:

1 Beğeni

Yani telefonlarda da ağdan atıyor ya da bu ağa bağlanmıyor gibisinden şeyler oluyor ama PC’lerde daha sık oluyor. Çözümü yok mu bunun ya bir bile söylesin lütfen.

Aynı Modemi 7 aydır Sorunsuz İPV 6 tanımlı kullanıyorum.Verecegim linkte açıklamalar yazıyor.Sonsurum Global yazılım yükleyin

Global yazılımı nereden bulabilirim.

En güncel sürümünü yani.

Size gönderdiğim yazılım global güncel yazılım bu yazılımı yükleyebilmek için telnet veya putty programı ile şu komutları girmeniz gerekmektedir ama yazılımı yüklemeden öncesinde ve sonrasında fabrika ayarlarına bir defa getirin.
zycli fwidcheck off
zycli modelcheck off

Sıkıntı tam da burada başlıyor " Lütfen tablonun internet servis sağlayıcıları ( ISS’ler ) için özelleştirilmiş modelleri İÇERMEZ .

Bir ISP iseniz, daha fazla bilgi için lütfen Zyxel satış veya servis temsilcinizle iletişime geçin.

Zyxel cihazınızı bir İSS’den almış bir son kullanıcıysanız , cihaz özel olarak oluşturulmuş ayarlara sahip olabileceğinden lütfen doğrudan İSS’nin destek ekibine ulaşın."

aslında zycli fwidcheck off komutu yeterli.

modelcheck yazmayın, yanlış modelin firmwaresini yüklemeyi önler ve iyi bir şey o.