Zyxel 3625 t50b çok sıkıntılı bir modem

Bu modemi kullanan arkadaşlar var mı? Bu modem kadar hayatımda kötü bir modem kullanmadım. Hattımda hiç bir sıkıntı yok. bu modemi aldığından beri güzel bir bağlantıyı göremedim. şöyle ki, modemi açıp kapatınca (elektrikler gidince ve ya modem arayüzüne giremedigim için açıp kapatmam gerekiyor) bazen DSL bağlantısı çok geç geliyor, bazen 1 dk içinde geliyor ama mutlaka bu sorunlar düzenli olarak oluyor. Bir keresinde de DSL baglantisi vardı, internet yoktu TurkNet kaynaklı sanmistim fakat modemden kaynaklanıyormuş. Zyxel’e tamir için gönderdim. Aynı gün eve tekrar geldi. Sorunlar hep devam ediyor. Bana gelen ürün ayıplı mal mı yoksa 3625 genel olarak sıkıntılı bir modem mi?

Merhaba kullandığınız modemin aynısını kullanmaktayım modem açılması zaman alıyor doğrudur modem arayüzüne giremiyorum dediniz orayı anlamadım modem donanım bakımından güzel fakat yazılım aşamasında gerçekten kötü malesef isterseniz sorunlarınızın hepsinin ne olduğunu söylerseniz belki hepsine belki birkaçına çözüm bulabilirim.

1 Beğeni

bir kaç kere arayüze girmeyi denemistim yanlış ayarlar yapmisimdir diye belki ama herşey normaldi daha sonrasında arkadaşın evinde denemek icin kapatmıştım sorun iç hattadır belki diye iç hatlarda da sorun yoktu. çünkü modem aynı şekilde arkadaşın evinde de DSL bağlantısı uzun süre gelmedi. Anladım ki sorun modemdeydi Zyxel’e gönderdim. aynı gün evime geldi. duzelmistir diye açtım sadece yazılım guncellemisler değişen bir şey yoktu sorun devam ediyordu. belirli aralıklarla kapatıp açtım tekrar bazen 1 dk icinde bazen 1 saat bazen 2 saati buldu gelmesi. bunun yanında 5ghz kayboluyor bu kronikmis galiba, keşke 5ghz gitse sadece. DSL kafasına gore, gelmek istediği zaman geliyor gelmek istemediği zaman gelmiyor.

Dsl ışığının geç gelmesi doğrudur ama hiç gelmemesi gibi bir durumla hiç karşılaşmadım 5 ghz de ise wifi 2.4 ghz ve 5 ghz wifi isimlerini farklı yaparsanız ve 5 ghz wifi kanal seçimini 36 yaparsanız sorununuz düzelecektir ama dsl gelmemesi olayı için ip versiyon seçeneğinden sadece ipv4 ayarına alıp denemenizi tavsiye ederim yine olmaz ise cihazda arıza olabilir Zyxel müsteri hizmetlerini arayıp cihazınızı garantiye gönderirsiniz.

2 Beğeni