ZTE ZXHN H168A MODEM kolay menü sekmesi yok

Merhaba Turkcell Superonline kullanıyordum ve şu an TurkNet için başvuru yaptım. Elimde Turkcell’in vermiş olduğu ZTE zxhn H168a modem var ve bu modemin arayüzünde kolay menü sekmesi yok kurulum yapmak için. Sanırım Turkcell başka bir operatör üzerinden kullanmamızı istemiyor anlayamadım tam. Konuyla ilgili bilgisi olan biri var mı bu modemle ilgili ne yapabilirim? Firmware güncellemesiyle falan geliyormuş sanırım. Ya da gelen TurkNet ekipleri bu modeme kurulum yapabilir mi? Yardımlar için şimdiden teşekkürler
modemm yeto

Burada bir bilgilendirme var. Takıldığınız yer olursa ekran görüntüsü ile internet kısmının içeriğini paylaşır iseniz yardımcı olmaya çalışırız.

Zaten TurkNet başvurumu geçiş olarak değil de sıfırdan kurulum olarak yaptım çünkü internetimi çoktan iptal ettirdim. Ben kurulum için gelen arkadaşlar açısından bu modem bir sorun teşkil eder mi diye sormak istedim.

Hayır eğer bir sorun teşkil edecek gibi bir durum olursa da kurulum ekipleri yanlarında getirdikileri test modemi modemi ile hattı test edebilirler.