Zte H3601p internetin olmaması

Selamünaleyküm. Hayırlı günler. Daha dün arıza kaydı açılmıştı. Smartfi modemden zte homegateway H3601p modelinde modem kuruldu. Kurulduktan sonra internet sürekli gidip geldi gidip geldi sonra Wi-Fi özelliği gitti yani hiçbir telefonda bilgisayarda internet kullanılamıyor. 4 telefon bir de kablolu şekilde bağlantısı olan bilgisayar mevcut. Ancak hiçbirinde internet yok. Zyxel ont ve zte H3601p modemin bütün ışıkları yeşil yanıyor. Ancak internet hizmeti alamıyoruz. Modemin arayüzüne girdim be bir yazılım güncellenecek yer var ne ayar yapılacak yer var. Ayrıca IPv4 açık ancak IPv6 kapalı durumda. Ne yapmam gerekiyor cidden sıkıntı veriyor bu durum. Müşteri hizmetlerini aradğımda Ip alamadığımı söylediler. Bir kaç işlem yaptılar düzeldi. Tekrar böyle oldu. Şunu farkettim modem 12v 1A ancak modemin adaptörü 12v 0.5A sorunun kaynağı bu mu ?


1 Beğeni

Selamlar @Ersz, rica etsem forum profilinize müşteri numaranızı ekler misiniz?

Bununla alakalı @tnetwork @moderators ekipleri yorum yapmak isteyebilir.

Bu sorun olabilir. Orjinal adaptör olup olmadığını kontrol edebilir misiniz? Gücü düşük adaptörler nedeniyle çekim alanları ve cihazların bazı özellikleri doğru çalışmayabilir.

Güç yetmediği zaman cihazınız anormal şekilde çalışır veya kapanıp açılır. 12v 0.5A modem ve router için çok düşük bir değer, her cihazın kendi kutusundan çıkan adaptörü kullanmanız gerekiyor.

1 Beğeni