Zeytinburnu Nuripaşa Mahallesi GIGAFIBER

Merhaba, iyi günler ikamet ettiğğim adresin yakınında büyükyalı konutları var ve altyapılarında gigafiber bulunmakta , ikamet ettiğim adres Büyükyalı konutlarına çok yakın Nuripaşa Mahallesi 23. sokak adresine Gigafiber internet altyapısı ne zaman uygulanır ?

Bende beştelsiz mahallesinde oturuyorum 1 ay önce binalara kutular konuldu bakalım ne zamana aktif edecekler

Anladığım kadarıyla Zeytinburnunun bazı bölgelerinde gigafiber mevcut.
Merak ettiğim SNR ayarlarım neden bu kadar düşük daha yeni bir kaç saat önce TurkNet 'e geçişim sağlandı , bir öceki abonelğimde ki diğer internet sağlayıcımın SNR ayarları daha yüksekti sebebi nedir ?
SNR ayararlarımdan dolayı alabildiğim data rateler de fotoğrafta göründüğü gibidir.
NOT : Yayın yapıyorum
@EFG ( Etiketledim eğer yasaksa kaldırabilirim )

Hız arttıkça snr düşmesi normal. Madem yayın yapıyorsunuz crc hatası almamak adına snr değerini 10 seviyesinin altında kullanmamanızı tavsiye ederim.

Zayıflama değerinizi anlamak açısından göknet veya netspeed sitesinden altyapı sonucu atabilirsiniz?

Merhaba , iyi günler altyapı ve hız testi sonuçlarım aşağıdaki görselde ki gibidir, zaten SNR değerlerim düşük internet bağlantı ile akalı kesilme crc hatası almamaktayım.
@The_Bilal ilginiz için teşekkürler yorumlarınızı beklemekteyim.


Bir destek kaydı açın. Port kaynaklı gibi duruyor @EFG de baksın bir.

şuan yaza bilmeniz gerekiyor. :slight_smile: geçiş sırasında sanırım port hatası gerçekleşmiş arkadaşın dediği gibi destek kaydı açarak bu durumu düzeltmek için bakıcaklardır.

Merhabalar, Zeytinburnu’nın bazı mahallerinde GigaFiber hizmetimiz var… Ancak sizin bulunduğunuz Nuripaşa Mahallesi şu an için bizim planlı iş listemiz arasında yer almıyor. Umarım kısa süre içerisinde sizin mahallenize geliriz.