Zam hakkında detaylı bilgi taleplidir

Arkadaşlar merhaba zam hakkında halen herkes yanlış bilgi edinmeye devam ediyor. Gelen maillerde 16/35 Mbps 95TL olacak +hızlar 4.99TL ek ücret ile tahsis edilecekti fakat OİM üzerinden bakıldığında böyle olmadığı 16/35/+hızlar ne varsa hepsinin 99.99TL olduğu görüntüleniyor. Firma yapacağı zammı kararlaştırmış gibi görünmüyor. Birde reklamlarında artık tek paket tek fiyat deniyor yani 35Mbps paketi kapatılacak ve en yüksek hız mı tanımlanacak bende halen 35Mbps 85 TL yazıyor. Geçebileceğim bütün paketler ise 16-35-75 hepsi 99.99 TL yazıyor. Forumda bu konuyu detaylı anlatıp izah edecek bir mod varsa anlatıp mümkünse sabitleyebilir mi?

@ModeratriX @Murat042 @Baran @Hakan.Yildirim

Temmuz ayı faturamında 85TL olduğunu belirtmemde fayda var. Yani diğer bir konuda belirtmiştim burdada yazayım. Herşey gibi fiyatlandırmada kısmi kısmi uygulanıyor. Ben ve arkadaşım 85 TL görünüyor ve faturalandırılıyor başkası 35Mbps’e 95 TL ödediğini söylüyor. Diğeri 99.99 TL ödedim diyor. Açıklık getirilmesi gerekiyor.

Ön ödemeli kullandığımızda bu fatura temmuz faturalı olmalı;

fatura dönemi haziran olmasın? 1 temmuzdan itibaren geçerli demişlerdi çünkü

Haziran ayında çıkan fatura temmuz ayının olmuyor mu? Ön ödemeli kullandığımız için. Zaten yine ben gibi bu ay fatura ödeyipte 95 ve 99.99 TL ödeyenlerde var. Herkese farklı fiyat görünüyor.

evet herkeste bi karışıklık var anlamadım bi türlü 95 ödedim ben sanırım sonraki fatura 99 olacak

@EFG hocamın gelip burayı bir şekilde aydınlatması gerekiyor. Hocam konumu lütfen detaylı okuyup yardımcı olabilir misin?

Elinde temmuz faturası olan varsa ve eski abone ise paylaşabilir mi onun üzerinde herşey çok net görünecek. Özellikle belirtmek isterim faturanın PDF halinden ekran görüntüsünü paylaşır iseniz daha net anlaşılacaktır.

Az önce TurkNet tarafından arandım sistemde öyle görünüyormuş. 16/35 paketleri 95 TL ek hızlar 4.99 TL olacak şekilde kesinmiş. Benim faturamın böyle çıkma sebebi ayın 17 si kesim tarihi olmasıymış. Bu ay ki fafuralarda kimi zamlı ödemiş kimi zamsız ödemiş.

Anlam veremiyoruz kimisi bu ay zam ödedi kimi ben gibi ödemedi kimine 95 TL görünüyor kimine 99.99 :smile:

bende 75 mbps kullanıyorum temmuz faturası 95 TL üzerinden hesaplanmış

17 temmuzda çıkacak faturanız zamlı olacak. 85 ise 95 TL üzerinden ücretlendirme yapılacak

1 Beğeni

Burada ki teklif yeni abonelik paket fiyatı ile aynı.

Fatura kesim tarihi nedir?

24.06.2021 olarak görünüyor ancak fatura bugün işlendi sisteme

Peki bizde 95 TL den kullanıma yıl sonuna kadar mı devam edebilicez ? Sonrasında 35 de 99.99 olucakmış sanırım doğru mudur?

Sizin zamlı faturanız 24 temmuz tarihinde çıkacak.

1 Beğeni

Yıl sonuna kadar 95 TL den faturalandırma olacağını biliyoruz. Aralık sonrası da diğer fatura güncelleme zamanına kadar aynı gider diye düşünüyorum.

Paket değişikliği yaptığınız için bu ay farklı gösterebilir. Önümüzdeki ay belli olur süze ne geleceği.

O zaman şunu mu anlıyoruz ? Ben böyle devam edersem diğer güncellemeye kadar 95 TL olacak sonrasında ne olursa? Eğer 75e çekip geri 35e indirirsem ne olacak o zaman yine 99.99 mu? Yoksa 95 olarak mı dönecek? İnanın fiyat umrumda değil fakat kimi müşterinin farklı kiminin farklı ödemesi insanın ağrına gidiyor. Evet bu ay çoğu kişi 95 ve 99 öderken ben 85 ödedim. Susabilirdim de fakat dediğim gibi sebebini öğrenip bazı konulardada bilgilenmek istedim. Bu arada ayın 28inde fatura kesimi olan arkadaşımada temmuz faturası 85TL çıktı.

1 Beğeni