Merhaba, yurtiçi kaynaklı ve yurtiçi sunucuları olan sitelerde herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum ancak yurtdışı sitelerin neredeyse tamamında hızım oldukça düşüyor. Örneğin shutterstock, depositphotos, mediafire, hitfile gibi dosya indirme sitelerinde premium üyeliklerimin olmasına rağmen çok düşük hızlar alıyorum. 100 Mb paketim olmasına rağmen download hızım bağlantı başına 80 KB/saniyeyi geçmiyor. Açıkçası bir çeşit sınırlandırma olduğunu düşünüyorum çünkü cihaz/kablolu kablosuz/ 2.4 ghz 5ghz bağlantı farketmeksizin tüm farklı kombinasyonlarda hızım aynı şekilde. Mobil verime geçtiğim anda indirme hızım 3-4.5 MB/saniyeye kadar çıkıyor, bu da karşı tarafın sunucularında herhangi bir sıkıntı olmadığını açıklıyor bana. TurkNet ile Internet download manager üzerinden 32 bağlantılı şekilde indirme yaptığımda ise her bağlantı başına 80 KB, toplamda 2-2.5 MB/saniye hıza ulaşabiliyorum. Hatta çoklu indime yaptığımda toplam hızım 7-8 MB/saniyeye kadar çıkıyor. Destek talebi oluşturup bu şekilde şikayetlerimi anlattığımda sunucudan kaynaklı olduğu söylendi ancak hem mobil verimde indirmede sıkıntı yaşamam hem de farklı farklı birçok sitede (hatta neredeyse tüm sitelerde) bu yavaşlığı yaşamamın sebebinin sunucu kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Destek talebi oluşturmuştum o zamanlarda genel olarak çoğu siteyi deneme fırsatım olmamıştı ancak şimdi neredeyse tüm sitelerde aynı durumu yaşıyorum.
Aşağıda farklı sunuculardan yaptığım hız testlerini bulabilirsiniz. Hem çok ciddi bir hız kaybı var hem de packet loss çok yüksek seviyelerde, en düşük seviye %5 civarında ki bu bile çok yüksek diye düşünüyorum. Farklı bir konu ise uzaklık farketmeksizin neredeyse tüm sunuculara upload hızım gayet yüksek, hatta genelinde download hızımdan daha yüksek. Bu bile başlı başına bir problem olduğunu kanıtlıyor diye düşünüyorum.
Tekrar merhaba, bir yandan destek kaydı tarafından sorunun üzerine gidiyoruz ancak o kısımda şimdilik türknetten kaynaklı bir sıkıntı olmadığı söyleniyor. Alt kat komşumdan rica ettim aynı testleri yapmak için, kendisi türk telekom kullanıyorumuş. TurkNet ile yaşadığım yavaşlama sıkıntısını kablosuz ve alt kattan interneti almama rağmen yaşamadım, TurkNet ile yaptığım aynı testlerin sonuçlarını aşağıya ekliyorum.
TurkNet ile download hızım
TTnet ile download hızım
Tekrar merhaba, malesef sorunum hala çözülmüş değil. Üstelik oluşturmuş olduğum ve her gün bana “kontrollerimiz devam ediyor gelişme olması durumunda sizi bilgilendireceğiz” mesajı gelen destek kaydım da herhangi bir bildirim yapılmadan silinmiş. Neden silindiğine dair ve sorunum ile ilgili gelişmeleri öğrenmek için yeni bir destek kaydı oluşturdum ancak network ekibine beni araması için bilgi verilmesine rağmen iki gündür haber yok. Kapatılan destek kaydımın numarası 64233441.
Bunlara ek olarak, sanırım benim yaşadığım sıkıntı Kırıkkaledeki sunucuların yurtdışı bağlantılarıyla ilgili. Farklı bir ilden sıkıntı yaşadığım bir siteye tracert yaptığımda İstanbul sunucularından yurtdışına çıkış yapılıyor ve indirme hızında herhangi bir sıkıntı olmuyor. Ben yurtdışı bağlantımı İstanbul’dan çıkacak şekilde yönlendirebilir miyim?
Selamlar @turange, yazınızı okudum. Silindiğini belirttiğiniz destek kaydını aktif bir şekilde sistemde görüntüleyebiliyorum. Kaydınız duruyor. Görüntüleme konusunda teknik bir sorun yaşanıyor olabilir. Network birimine aktarılan bu konu için ben de öncelik ve hassasiyet talep ediyorum. En kısa sürede inceleme, işlem ve dönüş sağlanacak.
İlginiz için teşekkürler, peki bağlantımın farklı bir sunucuya yönlendirilme şansı var mı acaba biliyor musunuz? Yani tracert yaptığımda şu an Kırıkkale’deki sunuculardan yurtdışına çıkıyormuş gibi gözüküyor, bunu İstanbul’a yönlendirme şansım var mı?
Buna ek olarak acaba destek kaydımda son durum nedir iletebilir misiniz mesajları görüntüleyebiliyorsanız? Çünkü ne bana ulaşan oldu, ne de online işlemlerden destek kaydıma ulaşabiliyorum.
Merhaba tekrardan, konu ile ilgili hala ne arayan oldu ne de destek kaydımı görebiliyorum. Genellikle en kötü ihtimalle herhangi bir sıkıntıda gün içinde ya da ertesi gün dönüş yapılıyordu ancak şu an neredeyse 10 gün olmasına rağmen herhangi bir muhattap bulamadım. İstediğim şey sıkıntının bir an önce çözülmesi değil sadece konu ile ilgili ne gelişmeler oluyor ya da herhangi bir çalışma yapılıyor mu onu öğrenmek.