Youtube Kısıtlı Mod

İyi günler. Dün geceden beri youtube da bazı videolar açılmıyor ve yorumlar kapalı. Kısıtlı moddasınız diyor ve servis sağlayıcınız tarafından aktif edilmiştir yazıyor. Bölgemde arıza olduğu için destek kaydı açamıyorum. Çözümü nedir?

Şuraya bir göz atın. Ayrıca hattınız Aile Profiline geçmiş olabilir mi ??

Merhabalar, bu durumu yaşayan farklı kullanıcılarımız var mı? Müsait olan kontrol edebilir mi?

Maalesef, zaten kendim aktif etmedim. Ve youtube ayarlarına girince o seçenek pasif olduğu için kapatamıyorum. OİM’de de güvenli internet istemiyorum seçeneği aktif.

Sorununuz için YouTube’da karşınıza çıkan uyarı ekranının görüntüsünü alıp bana iletir misiniz?

Modem de ebeveyn kilidi var ancak aktif değil. Zaten hiç dokunmadım ki. Sadece dün ipv6’yı kapattım o kadar.

Ben sistemlerimizde sorun olmadığını söyleyebilirim ancak ne olur ne olmaz yine durumu içeriye dönüyorum. Bir bilgi aldığım zaman size haber vereceğim.

1 Beğeni

Teşekkür ederim. [20 krkter]

DNS değiştirip denediniz mi ? Ya DNS kaynaklı veya Aile Profili etkin gibi. Başka cihazlardada durum aynı mı ?

Yaş sebebiyle youtube otomatik olarak kısıtlama yapmış olabilir mi ?

1 Beğeni

Merhaba başka bir google hesabı ile giriş yaparak denermisiniz.

Denedim, ardından otomatiğe aldım yine aynı

Denedim. 4 farklı kişinin 4 farklı telefonuyla denedim. Yine değişmedi

Düne kadar öyle bir sorun yoktu. Zaten google hesabı olan kişilerin hepsi 18 yaşından büyük.

Tamam, sorun şimdi çözüldü. Nasıl oldu bilmiyorum. Ama sağolsun TurkNet’ten arkadaşlar hemen aradılar, 2 farklı kişi 3 defa aradı. Onlara da buradan Teşekkür ederim.

1 Beğeni

Muhtemelen Aile Profili açılmıştır

Bir tek beni aramıyor herhalde bu TurkNet teknik destek ekibi anlamıyorum onları en iyi temsil edecek hıza sahibim bir sürü arkadaşıma da tavsiye ettim sorunlarımı çözüp yardım edeceklerine beni baska iss’lere muhtaç ediyorlar cok üzücü

Ama ben kendim TurkNet Online İşlem Merkezi’den kapatmıştım. Hem aile profili açılınca instagram açılmıyor. Bende açılıyordu

O zaman farkına vardıkları başka bir şey olmuş

1 Beğeni