Yöntürk

selamlar. bugün beni yöntürkten aradılar. başta TurkNet olduğunu söyleyip, sizin portunuzu fiber port ile değiştirip internet hızını 4 kat artırcaz, fiyatınız da 125 tl olacak falan dediler. ben turknetin bir bayisi falan sanıp yolladıkları linkten kimlik arka ve ön resmini yolladım. onaylama kısmında yöntürke geçisiniz falan diyince siz TurkNet değil misiniz diye sordum. hyr dediler. ben de bunu duyunca onay vermedim çünkü turknetten memnunum ve bilmediğim bi firmaya geçemem. çok güzel kelime oyunu yapıp beni az daha kandırıyolardı ama kimlik foto ve bilgilerini yolladığım için bi dolandırıcılık olayı çıkar mı buradan? onay vermedim sadece kimlik bilgilerini yolladım

1 Beğeni

Merhaba Emcee. Uzun zaman oldu, hoş geldin!
Alo 199 arayınız ve kimlik bilgileriniz ile ilgili soruları Temsilciye sorabilirsiniz. Alo 120 ile BTK’yı arayın ve abonelikle ilgili sorularınızı Temsilciye sorabilirsiniz.

1 Beğeni

dilekçe yazıp kuruma yollayın dediler

Bu link ile kimliğiniz kullanılarak ortak veya yetkili olunmasına engelde koyabilirsiniz. Böyle bir işlem yapılmaya çalışıldığından engellenerek SMS ile bildirilir.

1 Beğeni

Bence bu dediğiniz işlemi herkesin yapması gerekiyor. Teşekkürler

2 Beğeni

hocam dediğiniz gibi yaptım umarım sorun çıkmaz bugün tekrar aradılar istemediğimi tekrar ilettim