Yine internet bağlantım yok

59982104 arıza kaydına istinaden buradayım nedir bu turknetten çektiğim 1 ay içinde 4,5 kez arıza kaydı açmışım en son 14 gün önce yine aynı sorun ile buraya yazmışım nasıl bir iss firmasıdır anlamıyorum kendilerini geliştirip memnuniyet sunacaklarını hep sıkıntı yok artık dayanamacagim param ile rezil olup bunlar ile uğraşacak halim kalmadı ayıptır günahtır bir nevi gasptir bu ilgi yok alaka yok çözüm yok ama faturaya gelince zart diye yatır parayı demeyi biliyor.inanin mahalleme yeni geldi herkese tavsiye ediyordum hatta kaç kişi dedi ozaman bizde geçelim diye ama yok uyarip benim başım yandı sakın bulaşmayın diyeceğim. Teşekürler buraya kadar okuyup başınızi ağrıttigim için hakkınızi helal edin

Merhaba, Gigafiberde misiniz.

Kullanmadığınız günleri destek kaydından talep edebilirsiniz.

1 Beğeni

Evet 1000 mgbt. Taleb edelim de ücretini mi verecekler yoksa gün olarak mı. Sağlam günleri yokki alacağım çok çıkar kesin

Selamlar @Karatas35, daha önceki arızanız için ekiplerle iletişime geçmiştim. Sürecinizin öncelikli ele alınması için ekiplere durumu tekrar ilettim :raised_hand:

1 Beğeni

@alperenatici teşekürler ilgin ve alakan için lakin buna kesin bir çözüm bulamazmiyiz bu interneti kullanmak istiyorum ama bu şekilde herseferinde uğraşmak gerçekten sıkmaya başladı. Heleki uzaktan çalışmak zorunda olan biri için eli ayağı İnternet. Bilmiyorum böyle devam ederse iptal ettirmek zorunda kalıcam.

Arıza yaşanmasını biz de kesinlikle istemiyoruz. Kalıcı çözüm için gereken adımların atıldığından emin olabilirsiniz :raised_back_of_hand:

Anlıyorum umarım TurkNet için hayırlı olur ama benim için olmayacak herseferinde bu sıkıntılar ile uğraşmaktan sa iptal etmek daha mantıklı

@alperenatici hala değişen bir şey olmadı yani buraya yada şikayet edebileceğim bir yer varmı bu konu hakkında hanı 300 TL kurulum parası vermesem inaninki uğraşmayacagim. Boyle olunca benim gibi 100 kişi olsa kurulum parası ödeyip hizmet alamadan iptal ettiren ne para vuruyor derim TurkNet. Bu konuda başka ne yapabilirim.

Sorun çözüldü şükür ana hatta gelen kablo kutusunu çalmış hırsızlar doğal olaraktan bütün kablolar kopuktu ek yaptı gelen arkadaş çözüldü keşke ilk geldiklerinde kablo sağlamlığına baksalar bu kadar uzamiyacakti süreç. Tekrardan teşekkürler.