Merhaba yaklaşık 2 yıldır türknetliyim hiçbir sorun yaşamıyordum ama 3 gündür ilginç bir sorunla karşılaştım ilk gün internetim 0.5mbps e düştü mevcut hızım 80 modemi yeniden başlattım sorun düzeldi ama 1 2 saat sonra sorun tekrar etti ve gene yeniden başlatmalar vs sorun düzeldi ertesi gün sabah kalktım internet hiç yok dsl ışıgı yanıyor internet yanıyor modeme gelen giden var ama internete giremiyorum modemi yeniden başlattım geldi sorunu türknete bildirdim bağlantıda kopma sorunu olarak güncellediler destek talebini neyse 24 saat geçti sorun düzeldi dendi yani ertesi gün tüm gün internete giremedik evde 4 çocuk var online dersler yalan oldu ben çalıştıgım için sadece modemi kapatıp acın dedim ama nafile belki 50 kereye yaptılar akşam eve geldim modemi resetledim internete girdik hızım güzel herşey güzel ve bu sabah kalktım gene internet yok yeniden başlattım geldi 15 20 dk sonra gene gitti gene yeniden başlattım geldi bu sorun sizce modemdenmi yoksa türknet kaynaklımı modem türknetin eskiden verdiği asuslardan modeli aklımda değil ama garantisi var nasıl bir yol izlemeliyim can sıkmaya başladı
NOT:İnternet gidince modemden araçlardan googleye ping atıyorum ping gidiyor
Edit:Akşam durum bu şekilde modemi yeniden başlatayım hız düzelecek ama crc hataları gözüme çarptı sürekli yükseliyor sizce çokmu fazla nasıl düzeltebilirim cat7 cablo sipariş etttim tesisatı düzelteceğim