Yeni Modem takılmadı eski modem isteniyor

Merhaba, 3794394 numarali hizmetiniz nakledilmistir. Eski adresinizde kullanilan Turk Telekoma ait modem ekipmanlarinin 10 gun icinde tarafimiza iadesini rica ederiz. Aksi takdirde sistem otomatik olarak 2000 TL faturalandiracaktir. Aras Kargo ile karsi odemeli gonderim yapabilirsiniz. Iade yaptiysaniz bu mesaji dikkate almayiniz. TurkNet ILETISIM HIZMETLERI A.S. MARS DEPO ESENYURT Aras Kargo Cakmakli Sube Akcaburgaz Mah. 137. Sok. No :6 34522 Kirac-Esenyurt /Istanbul B016

Böyle bir SMS geldi geçen haftadan beri destek kaydı oluşturuyorum fakat çözüme ulaşamadım. 10 gün dolunca otomotik olarak tarafıma 2000 TL fatura kesilecek. Ben nakil yaptırdım gelen ekip sistemde eski modemimin tanımlı olduğunu yeni modemin takılmasına gerek olmadığı söylenip eski modemimle internetimi kullanacağım söylenildi ve yeni modem kurulumu olmadı. TurkNet benden modem istiyor konunun çözüme ulaştırılmasını istiyorum

Fiberden fibere taşındıysanız iade etmenize gerek yok (eskiden gerekiyordu) TurkNet te sistemsel bir sorun olmuş olabilir.

Bilmiyorum ama 7-8 gün oldu ,yarın bir gün turknetten ayrıldığım da bu kez takmadıklari modemide isteyecekler durduk yere 2 bin eskiye 2 bin takılmayan modeme para verecez 4 binlik olacağız

Selamlar @Perzeus, süreç yazılım ekibi tarafından inceleniyor. İnceleme sonuçlandığında tarafınıza yazılı ve sözlü olarak dönüş yapılacak.